Barça B – UE Cornellà: Es retroben amb la victòria (2-1)

Els culers superen al conjunt del Baix Llobregat al Miniestadi gràcies als gols de Carles Pérez i Abel Ruiz

Els de Garcia Pimienta s’han endut la victòria davant la UE Cornellà (2-1) després de quatre jornades sense sumar els tres punts. Gràcies als gols de Carles Pérez (min.34) a la primera part i d’Abel Ruiz (min.56) a la represa, el Barça B ha superat el gol de Pere de penal al minut 68. Amb aquesta victòria, el conjunt blaugrana se situa com a cinquè classificat de forma provisional.

El Barça B ha començat el partit dominant la pilota gràcies a la seva qualitat i a la pressió alta en camp contrari. D’aquesta manera, Collado i Abel Ruiz han gaudit de les primeres ocasions pel conjunt culer, però Ramón, el porter rival, s’ha mostrat molt solvent. Després d’uns bons minuts de joc col·lectius, Carles Pérez ha aconseguit fer l’1-0 en rematar de cap un córner al minut 34. Després del gol, els culers han gaudit de noves oportunitats per ampliar la distància a l’electrònic, però el marcador ja no s’ha mogut.

Segona part competida

I en la represa els de Garcia Pimienta han sortit decidits a sentenciar el matx. I després d’una gran jugada col·lectiva, Abel Ruiz ha rematat al fons de la xarxa una passada de Carles Pérez en el minut 56. Tot i això, en una jugada aïllada, la UE Cornellà ha forçat un penal que ha transformat Pere al minut 68 per retallar distàncies i afegir emoció al partit.

A partir d’aquí, el conjunt entrenat per Xavi Calm s’ha aproximat amb perill a l’àrea blaugrana, però els jugadors culers han sabut frenar l’ofensiva cornellanenca. Als minuts finals el partit ha entrat una fase d’oportunitats per als dos equips, però cap dels dos conjunts ha aconseguit moure el marcador, assegurant d’aquesta forma, la victòria del filial barcelonista.

Barça B, 2
UE Cornellà, 1

Barça B: Iñaki Peña, Wague, Araujo, Chumi, Miranda, O. Busquets, Carles Pérez (J. Cuenca, min.90+3), Monchu, Abel Ruiz (Mujica, min.82), Aleñá, Collado (Riqui Puig, min.75).

UE Cornellà: Ramón, Pere, Ignasi, Manu (Ricard, min.45), Borja, Fall, Eloy, Pep Caballé (Monterde, min.82), Carlos Esteve, Agus, Héctor Camps (Jaume, min.68).

Gols: 1-0, Carles Pérez (min.34); 2-0, Abel Ruiz (min.56); 2-1, Pere (min.68).

Àrbitre: Alvaro Varón Aceitón. L’àrbitre ha mostrat targeta groga als jugadors blaugrana Collado (min.43), Miranda (min.68) i Aleñá (min.90). També ha amonestat als jugadors rivals Carlos Esteve (min. 62), Ignasi (min.69) i Agus (min.86).