Barça B – Atlètic Balears: Sumen un punt al Miniestadi (1-1)

Barça B – Atlètic Balears: Sumen un punt al Miniestadi (1-1)

Els de Garcia Pimienta firmen l’empat a casa i ja sumen quatre jornades sense conèixer la derrota

Empat del Barça B al Miniestadi contra un rival incòmode que s’ha avançat molt aviat al marcador amb un gol de De la Espada. Els de Garcia Pimienta, però, s’han refet ràpidament i han empatat el duel gràcies a un gol d’Aleñá de penal. El filial blaugrana, tot i imposar el seu joc i merèixer el triomf, no ha aconseguit endur-se el triomf. Tot i així, el conjunt culer suma un nou duel sense perdre i es consolida a la part alta de la taula.

El Barça B ha començat dominant el partit amb la possessió de la pilota i s’ha aproximat amb perill a l’àrea rival. Però, en una contra, l’Atlètic Balears s’ha avançat al marcador al minut 10 gràcies a un gol de De la Espada, que ha rematat la pilota al fons de la porteria després d’un gol fruit d’una bona acció individual.

La reacció del Barça B no s’ha fet esperar, i després d’una bona triangulació Riqui Puig ha provocat un penal al minut 12. L’encarregat de xutar i transformar la pena màxima ha estat Aleñá al minut 13. A partir d’aquí, els blaugranes han disposat de grans ocasions que no han sabut materialitzar, com un un contra un de Miranda i un xut des de la frontal de l’àrea del migcampista mataroní que ha desviat Carl.

L’equip local controlava la pilota, però la defensa de l’Atlètic Balears ha sabut frustrar els intents dels jugadors de Garcia Pimienta. A mesura que la fatiga s’ha anat apoderant dels jugadors les imprecisions han augmentat i el partit s’ha trencat sense que cap equip posés en perill la porteria contrària.

Sense canvis al marcador a la represa

La segona meitat ha començat amb un Atlètic Balears molt agressiu en la pressió en camp rival, un fet que ha propiciat moltes pèrdues de l’equip barceloní. Tot i les aproximacions a l’àrea d’Iñaki Peña als primers minuts, la defensa blaugrana ha sabut mantenir a ratlla les escomeses visitants. De mica en mica, però, el desgast físic ha passat factura i el Barça B ha recuperat el control del partit.

Així, els de García Pimienta han tingut l’opció d’avançar-se mitjançant les botes de Ballou al minut 61. I, més endavant, al minut 27, Miranda no ha pogut materialitzar una gran centrada d’Aleñá que ha aturat el porter rival Carl.

En aquest moment, l’entrenador blaugrana ha donat entrada a Collado al minut 68 en substitució de Kike Saverio, que s’ha retirat lesionat. La seva presència i la d’Abel Ruiz, que ha entrat uns minuts després, han donat més profunditat a l’equip local, que ha gaudit d’una boníssima ocasió en una contra de Mujica que, de nou, ha desviat el porter visitant. Tot i intentar-ho al tram final, el filial culer no ha pogut sumar el segon gol i ha empatat per mantenir-se a la part alta de la taula.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut