Alfaro: “Si alguna cosa té bona l’Alcoià és el seu estadi, que és un fortí”

Alfaro: “Si alguna cosa té bona l’Alcoià és el seu estadi, que és un fortí”

El jugador del Barça B ha visitat el plató de Barça TV per parlar del partit contra l’Alcoià, el seu exequip

Partit especial. Així serà el matx d’aquest diumenge a El Collao per al jugador del filial Jesús Alfaro, on va jugar les dues últimes temporades. El davanter de la Palma del Condado va visitar el plató del programa ‘Hora B’ de Barça TV per parlar del partit contra l’Alcoià de diumenge (19 hores / Barça TV).

Declaracions Jesús Alfaro:

"L'equip ha aconseguit una ratxa de tres victòries, i quina millor forma de seguir millorant amb una altra victòria. Encara no he pogut aportar el meu granet de sorra pel que fa al gol, però l'equip està encertat de cara a porta i som l'equip més golejador, això ens avala".

"L'adaptació és fàcil amb el vestidor que hi ha, és un grup molt sa i molt bo. La família està unida i l'ambient és espectacular".

"La clau del bon inici és la unió de l'equip. Tothom sap quin és l'objectiu d'aquesta temporada. El més important són els jugadors que ara no estan participant i que estrenyen i fan que els entrenaments siguin d'un gran nivell".

"L'any passat vaig tenir la sort de marcar el 2-3, però el Barça B venia amb una ratxa de cinc victòries i va ser molt complicat. Al final em van expulsar, però l'equip va poder empatar. Va ser un gran partit".

"Si alguna cosa té de bo l'Alcoià és el seu estadi, que és un fortí. Costarà molt guanyar a El Collao, però a això anem. És un equip adolorit, que necessita sumar i això el fa encara més complicat".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut