Gerard López: “L’Atlètic Balears és sempre candidat a les places de play-off"

El tècnic de Granollers confia a seguir la bona línia al Mini, on encara no han perdut, i refer-se de la derrota contra l’Alcoià

El Barça B segueix segon a la classificació, malgrat l’ensopegada al camp de l’Alcoià la jornada passada. Els de Gerard reben l’Atlètic Balears (18.30 hores / Barça TV) al Mini, on han guanyat els dos partits que han jugat contra l’Atlètic Saguntí i el Vila-real B. El tècnic Gerard López ha parlat amb Barça TV de les sensacions abans del partit contra els balears.

Declaracions Gerard López:

“Tot i la joventut, la setmana passada vam acabar el partit amb tres juvenils com Mujica, Aleñá i Guillemenot, però, tot i tenir aquesta mitjana d’edat, els nanos estan assimilant molt bé la categoria”.

“Tant de bo demà es pugui demostrar al Mini davant un rival amb moltíssima experiència, sempre candidat a les places de play-off i que vindrà a esperar la seva oportunitat com va fer l’any passat”.

“De moment encara no han perdut, dues victòries i dos empats; jo el considero un rival totalment directe, serà un partit difícil, però el treballarem bé”.

18 jugadors convocats amb Alberto Varo

L’equip es concentra aquest dissabte al matí i dinen junts abans d’afrontar el partit. La llista és la següent: Suárez, Varo, Palencia, Nili, Tarín, Moisés, Martínez, Sarsanedas, Carbonell, Kaptoum, Gumbau, Xemi, Aleñá, Abeledo, Alfaro, Perea, Mujica i el juvenil Guillemenot. Les grans novetats a la llista són Varo, que torna un cop recuperat de la lesió al menisc i ha rebut l’alta mèdica, i Carbonell, respecte al partit a Alcoi. Es queden fora per decisió tècnica Vilanova, Paik i Borja López, que també ha rebut l’alta mèdica i ha completat l’entrenament amb els seus companys. Es perden el partit per lesió Dani Romera i Marc Cardona, per sanció Fali, i Marlon segueix sent baixa per tràmits burocràtics.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut