Gerard López: “El CE Sabadell s’adapta molt bé al partit que li toca

Gerard López: “El CE Sabadell s’adapta molt bé al partit que li toca"

Els defenses Nili i Borja López i el migcampista Xemi són les novetats de la convocatòria de jugadors que s’enfrontaran aquest dissabte al Sabadell

El Barça B vol fer bo el punt aconseguit al camp de l’Atlètic Llevant i sumar-ne tres a casa. Els de Gerard reben el Sabadell (20.30 hores / Barça TV i Esport 3) al Mini, on la temporada passada els arlequinats es van emportar els tres punts. El tècnic Gerard López ha parlat amb Barça TV de les sensacions abans del partit.

Declaracions Gerard López:

“Els punts bons fora de casa es confirmen amb les victòries a casa. Tornem a jugar al Mini després de dues setmanes davant un rival que l’any passat ens va plantejar molts problemes i amb un horari una mica diferent per a nosaltres, però animem la gent perquè vingui a fer-nos costat”.

“Sabadell és una gran ciutat, i tots sabem el que representa el club per la ciutat. És un club que ha estat molts anys a Primera Divisió, és un històric del futbol català, mou aquesta gran afició. La setmana passada van ser més de 8.000 persones a la Nova Creu Alta i segur que arrossegaran molta gent al Mini”.

“És un horari diferent, però també el primer equip juga fora. Si la gent vol veure bon futbol prop del Camp Nou tenen el nostre partit. M’agradaria que la gent vingués al Mini”.

“El Sabadell s’adapta molt bé al partit que li toca, pot jugar a la contra en un camp com Balears o Cornellà i és capaç de fer un bon futbol al seu camp o en camps com el nostre. És un equip que et pot canviar de sistema i amb la victòria de la setmana passada tenen un punt de confiança. Nosaltres hem de tenir la pilota i ser més efectius a la zona de dalt”.

Convocatòria amb les novetats de Nili, Borja López i Xemi

L’equip es concentra aquest dissabte al matí i dinen junts abans d’afrontar el partit al Miniestadi. La llista de convocats és la següent: Suárez, Varo, Nili, Tarín, Marlon, Borja López, Moisés, Martínez, Sarsanedas, Carbonell, Gumbau, Xemi, Alfaro, Perea, Abeledo, Mujica i Dani Romera. Carles Aleñá ha estat baixa d’última hora per anar convocat amb el primer equip. El jugador que el substituirà a la convocatòria se sabrà el mateix dissabte. Les novetats són Nili, que ha rebut l’alta mèdica, Borja López i Xemi. Es queden fora de la llista per decisió tècnica Vilanova i Fali, i es perden el partit per lesió Marc Cardona i Kaptoum. Palencia, amb cinc targetes grogues, és baixa per sanció, i Paik, per estar jugant el campionat asiàtic sub-20 amb la seva selecció.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut