Barça B – CE Sabadell: La victòria torna al Mini (2-0)

Un doblet de Dani Romera a la segona part dóna els tres punts al filial blaugrana, que torna a guanyar tres jornades després i s’enganxa a la zona alta

El Barça B de Gerard López s’ha retrobat amb la victòria aquest dissabte en imposar-se de manera clara al Sabadell al Miniestadi (2-0). Un doblet de Dani Romera a la segona part ha traslladat la superioritat del filial blaugrana de la gespa al marcador. Després de tres jornades sense fer-ho, el Barça B torna a sumar els tres punts i es torna a enganxar a la zona alta de la classificació.

Les intencions dels dos equips han quedat clares des del primer moment. El Sabadell ha cedit el control al Barça B, que ha assumit tot el pes del joc. El domini ha vingut acompanyat de les ocasions. Primer, amb un rematada de cap ajustada de Moisés, i més tard amb un xut perillós de Gumbau amb la cama dreta. Els arlequinats buscaven sorprendre al contraatac, però la defensa culer s’encarregava d’evitar qualsevol ensurt. En tota la primera part, només un xut enverinat de Pastells al tram final ha inquietat la porteria de Suárez.

Per al Barça B era important marcar com més aviat millor, i ha buscat el gol amb insistència. Perea ha estat a punt d’arribar a rematar una bona jugada col·lectiva, Gumbau ha repetit ocasió amb la cama dreta, i al minut 37 s’ha reclamat un més que possible penal a l’àrea del Sabadell per mans d’un defensa que ha bloquejat un xut de Perea. Abans del descans, un intercanvi de faltes ha acabat amb targeta per a Gumbau, que ha dut el braçal de capità.

Doblet de Dani Romera

Al descans s’hi ha arribat sense gols, i el que no havia caigut al primer temps ha caigut només començar el segon. S’havien jugat només tres minuts, Alfaro ha recollit una pilota a l’àrea i ha assistit Dani Romera perquè, a la mitja volta, s’estrenés com a golejador aquesta temporada per inaugurar el marcador. El gol ha donat tranquil·litat al filial culer, que ha seguit fidel al seu plantejament. Gumbau ho ha provat de falta directa, i ben aviat s’ha pogut sentenciar un triomf molt necessari. Ha estat de nou Dani Romera qui, amb una espectacular rematada de cap que s’ha colat per l’escaire, ha deixat de cara la victòria.

La possible reacció del Sabadell no ha arribat, i les opcions dels arlequinats s’han vist minvades definitivament amb l’expulsió d'Ian González per una acció sobre Romera sense la pilota en joc. A partir d’aleshores, els blaugranes han gestionat la superioritat numèrica per arribar al final del partit sense ensurts. Els tres punts s’han quedat al Miniestadi, i els de Gerard López buscaran una nova victòria la setmana vinent a Llagostera (dissabte 29 a les 18.30 hores).