Atlètic Llevant – FC Barcelona B: Setge sense el premi del gol (0-0)

Atlètic Llevant – FC Barcelona B: Setge sense el premi del gol (0-0)

Després d’una primera part igualada, el filial culer ha comptat amb millors ocasions, de Marlon i Dani Romera, que no s’han traduït en victòria

El Barça B ha sumat un punt en la seva visita a Bunyol. En el duel de filials contra l’Atlètic Llevant, els de Gerard López –que han jugat amb la tercera equipació– no han trobat el camí del gol i han acabat signant taules, la qual cosa els serveix per tornar a sumar després de dues derrotes consecutives. Després d’una primera part amb poques ocasions, les oportunitats han arribat a la segona part a les dues porteries. Amb domini culer, Marlon Dani Romera han fregat el gol, però la falta d’encert ha sentenciat l’empat final. El filial barcelonista es manté a la zona alta de la taula, amb 16 punts, en la quarta posició del grup III de la Segona Divisió B.

El joc de la primera part ha transcorregut majoritàriament al mig del camp. La possessió era culer, però la falta de profunditat impedia veure ocasions de gol. L’Atlètic Llevant, ben tancat en defensa, ocupava espais i impedia que els de Gerard López inquietessin la porteria defensada per Koke. Les ocasions, inèdites abans del descans, s’han fet esperar fins al segon temps.

A la represa, tots dos equips han fet un pas endavant en el joc ofensiu. Els locals han estat els primers a avisar amb una ocasió bloquejada per la defensa culer, molt concentrada durant tot el matx. Suárez ha hagut d’intervenir en algunes accions perilloses a l’àrea, i Dani Romera ha donat resposta a l’altra banda del camp. El davanter culer ha comptat amb dues bones ocasions consecutives (minuts 64 i 68), sense sort en la rematada. El Barça B ha avançat línies i ha anat tancant en defensa el Llevant. Així, el brasiler Marlon ha disposat de dues ocasions molt clares a pilota aturada. El brasiler ha fregat el gol, però li ha faltat l’encert en la rematada.

En els últims minuts, gràcies als canvis, el filial de Gerard López ha tingut molta presència ofensiva. Les ocasions s’han repetit, però el gol no ha arribat. Ja en temps de descompte, l’Atlètic Llevant ha comptat amb la seva millor ocasió, però Son ha desaprofitat una acció de contraatac que ha donat pas al xiulet final. El Barça B suma 16 punts, empata amb l’Hèrcules –tercer a la classificació– i la setmana vinent rebrà el Sabadell al MIniestadi (dissabte 22 a les 20.30 hores).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut