Marc Cucurella, el desè juvenil a debutar amb Gerard López

Marc Cucurella, el desè juvenil a debutar amb Gerard López

El tècnic del filial ja ha fet debutar deu juvenils des que dirigeix el Barça B, els dos últims el davanter Guillemenot i el defensa Cucurella

El lateral esquerre Marc Cucurella, jugador del Juvenil A, va debutar dissabte passat amb el Barça B davant l’Hospitalet (4-0)Gerard López va atorgar-li la confiança després de la sanció de Moisés, i el jugador va respondre amb escreix a la confiança del tècnic del filial, que va assegurar: “No tenia cap dubte que Cucurella era una assegurança”. Un cop finalitzat el matx, el defensa es va mostrar content pel seu debut amb victòria i va assegurar: “Ens ha sortit quasi tot bé, ha estat un debut plàcid”.

Per la seva banda, Gerard López va valorar el treball del defensa català i va apuntar: “És d’aquests jugadors que fa temps que tothom sap que un dia o altre estaran al Barça B”. No va deixar de banda, però, que “de moment el seu lloc és el Juvenil”. En aquesta línia, el desè debutant des que Gerard López està a la banqueta va tenir paraules d’agraïment per al tècnic català i els seus companys, i es va mostrar prudent: “Sé que he de treballar fort per tenir minuts aquí”. Amb Cucurella ja són deu els jugadors que han debutat amb el Barça B de la mà de Gerard López: Carles Pérez, Aleñá, Seungwoo Lee, Seungho Paik, Enric Franquesa, Rafa Mujica, Àlex Carbonell, Theo Chendri, Guillemenot i Marc Cucurella.

Mentre que els vuit primers ho van fer la temporada 2015/16, Cucurella Guillemenot són els dos juvenils que han debutat aquesta temporada 2016/17. El davanter suís va disputar els seus primer minuts com a jugador del Barça B davant l’Alcoià (3-2). El davanter del Juvenil A va entrar al minut 75 davant el conjunt valencià i va ser l’autor de l’empat a dos al minut 79. El filial, però, va acabar cedint els tres punts jugant amb deu jugadors, tres dels quals eren juvenils: Guillemenot Aleñá Mujica, que, tot i que pertanyen a la plantilla del Barça B, tenen fitxa del Juvenil. D’altra banda, els porters del Juvenil A Josep Martínez i Sergi Puig també han anat convocats amb el Barça B, però hauran d’esperar la seva oportunitat amb el filial.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut