Gerard López: “Volem un bon ambient al Mini, és un derbi

Gerard López: “Volem un bon ambient al Mini, és un derbi"

El tècnic i el capità, Sergi Palencia, han atès als mitjans a la prèvia del miniderbi d’aquest dissabte

Barça B i Espanyol B protagonitzaran el partit de la jornada del grup 3 de la Segona Divisió B aquest dissabte (18 hores / Barça TV i Esport 3) al Miniestadi. Abans, l’entrenador Gerard López i el capità Sergi Palencia han atès als mitjans i han parlat de les sensacions abans del partit.

Declaracions Gerard López:

“És un dels partits que tens marcats quan comença la temporada amb lletres especials, però no deixen de ser tres punts que ens servirien per tancar una bona primera volta a casa, que sempre dic que ha de ser el nostre termòmetre en quant a joc i resultats. Seria importantíssim acabar amb una victòria al Mini i afrontar bé el partit al camp de l’Ebro per acabar com a campions d’hivern”.

“En quant a l’Espanyol, de mig del camp cap endavant són jugadors perillosos i és irreal la classificació. No estan tenint el punt de sort que un filial necessita a aquesta categoria. No faig cas a la classificació, preferim estar a dalt, però ells tenen necessitat i això els fa més perillosos. Tinc màxim respecte pel rival i estic segur que ells estan esperant el partit”.

“Els jugadors estan extra motivats, són partits contra el teu màxim rival, porten tants derbis, que són partits que tenen molt presents al calendari. Volem un molt bon ambient perquè suposi un al·licient més pels nostres jugadors”.

Declaracions Sergi Palencia:

“És un partit molt especial, amb molta tensió, en el que no es mira la classificació. Serà un partit dificilíssim, ells sortiran a mort i és un rival que s’ha de respectar”.

“Li tenim especial ganes a l’Espanyol, és un partit amb molta rivalitat. Coneixem a jugadors de l’altre equip i sempre hi ha ‘piques’ ”.

“Només ens importa el que fem nosaltres, que fem bon joc i que imprimim ritme i portem el partit on vulguem”.

“Recordo les victòries i que són partits que has d’estar concentrat els 90 minuts perquè en qualsevol jugada et poden complicar. Són partits divertits, interessants”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut