CD Ebro – Barça B: Amb la il·lusió de ser campions d’hivern

CD Ebro – Barça B: Amb la il·lusió de ser campions d’hivern

12 hores (Barça TV): Els de Gerard López volen guanyar al camp de l’Ebro a Saragossa, un autèntic fortí

El Barça B visita el CD Ebro, un altre dels equips més forts a casa seva, aquest diumenge (12h / Barça TV) i que va fer un inici de campionat espectacular. La passada jornada, els de Saragossa van guanyar al camp del Gavà, per tant arriben amb la moral alta. Tot i així, el Barça B no coneix la derrota els últims cinc partits a domicili i vol acabar com a campió d’hivern abans de les vacances de Nadal.

Declaracions Gerard López:

“Volem acabar amb bones sensacions, amb victòria, refermant el que seria una molt bona primera volta. Intentarem aconseguir el títol de campions d’hivern, que tot i que sigui simbòlic, ens fa il·lusió”.

“Som conscients que serà complicat, és un camp molt difícil, el camp és molt petit, amb una gespa desigual i segurament no estem acostumats al que ens trobarem però els jugadors estan intentant adaptar-se durant els entrenaments i anirem a competir el millor possible per acomiadar l’any amb bon sabor de boca”.

Marlon, Gumbau, Paik i Mboula, novetats a la llista

L’equip ha marxat aquest dissabte després de l’entrenament cap a Saragossa, on descansarà abans del partit de diumenge a les 12 hores al camp de La Almozara. La llista de convocats és la següent: Suárez, Puig, Palencia, Marlon, Martínez, Borja López, Moisés, Fali, Sarsanedas, Gumbau, Xemi, Kaptoum, Carbonell, Paik, Alfaro, Mujica, Dani Romera i Mboula. Són baixa per lesió Varo, Tarín, Aleñá, Perea i Marc, mentre que es perd el partit per sanció Nili. Vilanova i Abeledo queden fora, aquest últim recuperant-se d’un procés gripal d’aquesta setmana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut