Barça B – CE L’Hospitalet: Golejada d’un líder sòlid (4-0)

Barça B – CE L’Hospitalet: Golejada d’un líder sòlid (4-0)

Els gols de Gumbau, Alfaro, Borja López i Xemi certifiquen el liderat de la Lliga en un partit que han dominat clarament des de l’inici

El Barça B segueix en ratxa. Després de recuperar el liderat de la Lliga la setmana anterior guanyant a Lleida, els blaugranes han tornat a sumar un nou triomf. Aquest cop al Miniestadi amb una golejada espectacular davant l’Hospitalet (4-0). Gumbau, de penal, Alfaro, Borja López i Xemi han estat els golejadors d’un partit que el filial ha dominat des del principi i que no ha deixat cap opció als visitants.

Els de Gerard López afrontaven el partit amb ganes de tornar a sumar tres punts al Miniestadi. I és que l’últim partit jugat a casa als blaugranes se’ls van escapar els tres punts. La consigna de mantenir el liderat era clara i això s’ha vist palès només començar el partit. El filial dominava el control del joc i contrarestava amb paciència i pausa les primeres arribades de L’Hospitalet que es mantenia ferm al darrera amb una línia de cinc defenses. Amb tot, els blaugranes han fet el primer avís al minut 7 amb una bona recuperació i un xut potent des de fora de l’àrea de Jesús Alfaro, omnipresent i molt actiu durant tot el partit. Els de Gerard López, que ha fet debutar al jugador del juvenil Marc Cucurella, continuaven arribant sobre l’àrea rival i ben aviat, després d’una altra bona acció d’Alfaro l’àrbitre ha xiulat penal i Gumbau l’ha executat per avançar el filial blaugrana.  

Efectivitat i domini

Poc inquietava l’Hospitalet la porteria de José Suárez, però si que es defensaven amb tot dificultant l’arribada blaugrana. Tot i això, el Barça buscava el segon gol amb insistència i l’ha trobat mitjançant una acció d’estratègia. Una faceta que el filial està traient profit aquesta temporada. Borja López ha estat l’autor del gol que s’ha estrenat com a golejador amb el Barça. Abans del descans, encara hi hagut temps de veure el golàs de la jornada. Obra de Jesús Alfaro que després de desfer-se de tres rivals ha engaltat un xut potent i creuat per posar el 3-0.

El Barça estava sent molt efectiu en aquesta primera meitat. El resultat a favor i el pas pels vestidors han fet que el Barça tingués el control absolut del joc. No donava cap opció a l’Hospitalet i  amb el partit gairebé ja sentenciat, els blaugranes no s’han relaxat ni un moment. Així doncs, Xemi, que havia entrat a la segona meitat, ha arrodonit el marcador després de rematar una gran acció iniciada per Perea amb una bona acció personal i assistida per Alfaro a l’àrea petita. El partit el seguiria dominant el Barça que ha tingut més ocasions per poder ampliar encara més el marcador. El triomf permet al Barça seguir amb la seva solidesa al capdamunt de la classificació.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut