Lleida Esportiu – Barça B: El liderat torna a ser blaugrana (0-2)

Lleida Esportiu – Barça B: El liderat torna a ser blaugrana (0-2)

Els de Gerard López sumen els tres punts de la visita al Camp d’Esports amb un doblet de Marc Cardona, i una jornada després recuperen la primera posició del grup 3 de la Segona B

El FC Barcelona B ja torna a ser primer. Ho és després de superar el Lleida Esportiu al Camp d’Esports, amb un doblet de Marc Cardona, i de sumar els tres punts que permeten als de Gerard López enfilar-se al capdamunt de la classificació. Perquè, després que la setmana passada el Barça B cedís el liderat amb la desfeta contra el Badalona (1-3), la derrota d’aquesta jornada del primer, l’Alcoià, contra l’Atlètic Saguntí (1-0) ha fet que els blaugranes recuperin la primera plaça del grup 3 de la Segona B, amb un total de 31 punts.

Per tant, un triomf de liderat, però que s’ha hagut de suar de valent, malgrat que s’ha començat a gestar ràpidament i que hauria pogut ser més ampli abans del descans gràcies a una primera part brillant. Però el 0-1 de Marc Cardona (minut 9) amb què el Lleida ha pogut afrontar la represa ha donat vida als de Gustavo Siviero, que han cregut en les seves opcions fins que de nou Marc (0-2, minut 85) ha acabat amb l’esperança blava. Un gol de tres punts que ha arribat quan el Barça B més ho necessitava, després de quedar-se amb deu homes per l’expulsió de Moi (minut 79) en el moment que el Lleida més pressionava.

Inici blaugrana

Si a la segona part el Lleida ha tingut més el domini, a la primera meitat només hi ha hagut un equip sobre el terreny de joc. I aquest ha estat el Barça B, amb un bon inici, grans ocasions i un joc coral que a punt ha estat de deixar el partit tancat en només 45 minuts.

Martínez i Aleña, abans del minut 5, ja han avisat els de la Terra Ferma, però ha estat un gran gol de Marc Cardona, l’heroi del partit, el que ha inaugurat el marcador. Una diana que ha arribat amb una gran passada en llarg de Fali a l’esquena de la defensa, que el davanter del Barça B ha picat de primeres per superar Campos amb una vaselina (0-1, minut 9).

A partir d’aquí, el Barça B ha perdonat. Alfaro i el mateix Marc, amb un parell d’ocasions cadascun, han estat els jugadors més incisius dels blaugranes. L’andalús ha tingut el gol en una contra ràpida (minut 18) i en un retall dins l’àrea i un xut desviat davant del porter (minut 36). El lleidatà, per la seva part, ha tingut el gol en un cop de cap que ha marxat fora (minut 26) i en una rematada dins l’àrea, després d’una bona jugada de Perea, que Campos ha enviat a córner (minut 27).

Respira el Lleida

Però els de Gustavo Siviero, que durant els primers 45 minuts només han gaudit d’un xut des de la frontal de l’exblaugrana Quintillà (minut 33), s’han despertat. I és que el Lleida ha agafat les regnes del duel i ha canviat la dinàmica. Una rauxa local que ha fet intervenir Suárez, que ha salvat el gol en un parell d’ocasions. L'acció més clara, amb un cop de cap de Doncel que el porter del Barça ha enviat a córner (minut 78).

Però, quan més ho necessitaven, i cinc minuts després de l’expulsió de Moisés Delgado, els de Gerard López han segellat el triomf final, el desè de la temporada, amb un altre bon gol de Marc Cardona, que ha ajustat una semivoleia que ha picat al pal i ha acabat entrant (0-2, minut 84) per fer que el Barça B torni a veure’s primer de la taula. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut