L’Atlètic Saguntí, de menys a més i 9 partits invicte a casa

L’Atlètic Saguntí, de menys a més i 9 partits invicte a casa

El rival del Barça B de diumenge només ha perdut un partit a Morvedre aquesta temporada, a la segona jornada contra el Sabadell

Aquesta setmana el filial torna a la competició del grup 3 de la Segona Divisió B. Els nois de Gerard López visiten l’Atlètic Saguntí, el qual van guanyar a la primera jornada (3-1) al Mini amb un hat-trick de Marc Cardona, que s’estrenava de la millor manera amb la samarreta blaugrana. En la segona jornada els de Sagunt també van perdre contra el Sabadell (0-1) a casa, però aquest és l’únic partit que han caigut derrotats a Morvedre, casa seva. La resta, nou partits sense conèixer la derrota.

Sis empats i tres victòries, una contra l’Alcoià

Dels nou partits sense perdre a casa, sis van ser empats (València Mestalla, Badalona, Atlètic Llevant, Hèrcules, Mallorca B i Gavà), i tres, victòries. L’última vegada que es van emportar els tres punts de Morvedre va ser contra l’Alcoià (1-0), segon classificat a dos punts del Barça B a la taula. Les altres dues victòries van ser contra l’Hospitalet (4-1) i l'Espanyol B (3-0), totes dues amb resultats clars. De fet, els de Sagunt no perden des del 12 de novembre al camp del Vila-real B (3-2). Des de llavors, una victòria i quatre empats.

Esteve, màxim golejador amb sis gols

Del bloc de l’equip de David Gutiérrez destaca la figura del davanter Esteve, màxim golejador de l’equip amb sis gols, quatre dels quals a casa i dos fora. L’Atlètic Saguntí ha marcat 19 gols, dels quals sis els ha fet Esteve, quatre Fran Gámez i quatre més Néstor. Entre els tres han aconseguit 14 dels 19 gols de l’equip. A més, és un dels equips que menys gols reben, amb 18, els mateixos que ha rebut el Barça B.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut