Carles Aleñá: “El debut amb el primer equip va ser el millor dia de la meva vida”

Carles Aleñá: “El debut amb el primer equip va ser el millor dia de la meva vida”

El jugador del Barça B també ha comentat el bon moment del filial blaugrana i ha destacat la importància de guanyar a l’Hèrcules

Any rere any, temporada rere temporada, continuen sorgint nous talents de la Masia blaugrana. És el cas de Carles Aleñá, un dels jugadors clau del Barça B i que ja ha debutat –i marcat– aquesta temporada amb el primer equip. El migcampista esquerrà ha passat pels micròfons de l’Hora B, a Barça TV, on ha parlat precisament d’aquell gol del dia del seu debut: “cada cop que el veig se’m posa la pell de gallina, va ser el millor dia de la meva vida”. “Després de portar aquí 12 anys, poder debutar i ajudar a empatar al primer equip amb un gol és molt maco”, ha afegit.

Aleñá també ha parlat de l’actualitat que envolta al Barça B, assegurant que: “davant l’Hèrcules tenim un partit molt important davant un molt bon equip. Defensivament són un conjunt molt treballat i ofensivament també creen molt de perill. A més, són un rival directe, serà molt important aconseguir els tres punts al Mini”.

Pel que al seu estat de forma Aleñá ha comentat que “em sento molt bé en el meu primer any fixe al Barça B, disposant de molts minuts i amb la confiança del míster. Ara encarem amb moltes ganes el tram complicat de la temporada, però les coses col·lectivament van molt bé”.

El jove crac blaugrana també ha tingut paraules cap al trident. De Luis Suárez ha destacat que “és el millor ‘9’ del món, cada partit vol més”, “Neymar Jr és un jugador amb màgia i que sempre sorprèn amb detalls seus” i de Leo Messi ha assegurat que “no hi ha comparació, és el millor de la història, tot el que pugui dir es queda curt”. “Són tres jugadors espectaculars que s’entenen a la perfecció”, ha conclòs.

Finalment, el jugador del filial blaugrana també ha parlat d’alguns dels seus ídols, com Xavi Hernández, el qual “és un referent, per posició sempre m’he fixat en coses d’ell”, i també de Deco, “qui ha sigut el meu ídol des de petit i sempre he intentat imitar característiques seves”. També Leo Messi, assegurant que “és l’ídol de tot jugador i sempre és un plaer escoltar els seus consells”. Reviu l'entrevista en el vídeo

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut