El debut de Vilanova i més gols per Perea, Dani Romera i Alfaro

El futbolista del planter va entrar al minut 85 per fer el seu debut aquesta temporada amb el filial com a lateral dret

El Barça B va aconseguir una gran victòria al camp de l’Atlètic Saguntí (1-3) el passat diumenge, el primer partit de la segona volta i amb un debut d’un jugador del planter, sorgit a la FCBEscola i que només ha vestit la samarreta del Barça: Adrià Vilanova. Durant el seu primer any com amateur, Vilanova no ha tingut moltes oportunitats però al primer partit de la segona volta li ha arribat el premi. Corria el minut 85 quan, amb l’1 a 2 al marcador, Adrià substituïa al golejador Dani Romera i passava a ocupar el lateral dret, fins llavors desert ja que l’equip estava jugant amb defensa de tres.

Dani Romera set gols, Alfaro cinc i Perea tres

A més del debut de Vilanova, el partit va deixar altres detalls com la capacitat de patiment de l’equip en inferioritat numèrica i la reacció de líder amb els gols de Perea, que va sortir des de la banqueta i tornava d’una lesió, Dani Romera i Alfaro. Una vegada més, la connexió andalusa Alfaro-Dani Romera, situava l’1 a 2 al marcador i significava el setè gol de Romera a la Lliga, que ja empata amb Marc Cardona com a màxim golejador de l’equip. Perea va marcar l’empat en una jugada d’estratègia per fer el seu tercer gol al campionat, mentre que Alfaro, un dels jugadors més en forma del filial, feia l’1 a 3 al final del partit i ja suma cinc gols, quatre en els últims cinc partits.