Vila-real B – Barça B: La segona aturada del Tourmalet

Vila-real B – Barça B: La segona aturada del Tourmalet

17.30 hores (Barça TV i Esport 3): Els de Gerard López, líders en solitari, volen continuar-ho sent a costa d’un rival directe pel play-off

El Barça B visita aquest dissabte (17.30 h / Barça TV i Esport 3) el camp del Vila-real B, un dels equips més difícils i que practiquen més bon futbol de la categoria, i que a la primera volta va perdre al Mini (3-2) gràcies a un gol de Xemi als últims minuts. Ara mateix els groguets són sisens amb 32 punts i vuit victòries, vuit empats i cinc derrotes. Carlos Martínez, el seu màxim golejador, amb 13 gols, és l’home més perillós i el segon màxim golejador de la Lliga.

Declaracions Gerard López:

“Estem amb confiança i podem posar terra pel mig amb els rivals. És un bon moment per fer-ho i seria un cop d’efecte”.

“El Vila-real és sisè i, a més, hi ha el goal-average. Seria una victòria de prestigi. Estem a la franja més complicada del calendari, que comencem bé amb la victòria contra l’Hèrcules, i ara anem a un dels camps més complicats de la categoria”.

Tots els jugadors disponibles convocats

L’equip va viatjar aquest divendres després de l’entrenament cap a Castelló, on ja descansa abans del partit a les 17.30 hores a Vila-real. Gerard ha volgut que tots els jugadors disponibles viatgessin amb l’equip i, per tant, la llista és la següent: Suárez, Varo, Palencia, Nili, Vilanova, Borja López, Marlon, Moisés, Fali, Gumbau, Sarsanedas, Xemi, Kaptoum, Carbonell, Aleñá, Perea, Dani Romera, Abeledo, Rafa Mujica i Alfaro. Són baixa per lesió Martínez, Tarín i Marc Cardona, mentre que Paik està concentrat amb la selecció sub-20 sud-coreana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut