Gerard López: “Hem preparat el partit contra el Gavà com si fos una final”

Gerard López: “Hem preparat el partit contra el Gavà com si fos una final”

El filial blaugrana rep demà l’equip del Baix Llobregat al Miniestadi (19.00 hores, Barça TV) amb l’objectiu de sumar els tres punts per encarar amb confiança la recta final de la temporada

El Barça B ha realitzat avui sota la pluja el darrer entrenament a la Ciutat Esportiva Joan Gamper abans de rebre demà el Gavà al Miniestadi (19.00 hores, Barça TV) en el partit corresponent a la 27a jornada de Lliga. Un enfrontament que el tècnic del Barça B, Gerard López, ha reconegut aquest matí que han preparat “com si fos una final” ara que s’acosta la recta decisiva de la temporada.

“El Gavà arriba al Mini amb una bona dinàmica després de sumar dues victòries a casa contra el Cornellà i l’Atlètic Llevant. És un rival que coneixem moltíssim perquè nosaltres agafem els equips que juguen contra ells la setmana anterior, i és per aquest motiu que els hem vist jugar molt. És un equip alegre i molt ben organitzat en defensa i vindran al Mini a jugar sense complexos”, ha explicat Gerard López. El Barça B, líder de la categoria, va perdre el duel de la primera volta a La Bòbila per 1-0.

Boris i Rafa Mujica

Dos noms propis, tots dos davanters, estan centrant les hores prèvies al partit de demà: el blaugrana Rafa Mujica, que serà baixa per culpa d’un trencament musculotendinós del bíceps femoral de la cama dreta, i Boris, el jugador del Gavà que és el màxim golejador de la categoria, amb 18 dianes. “La lesió de Mujica és una llàstima. És el jugador més jove de la plantilla i tots li tenim un afecte especial. És un jugador de futur per al Club i tinc una fe cega en ell. Ara només desitjo que es recuperi com més aviat millor”, ha dit Gerard. Sobre Boris, l’autor del gol de la victòria del Gavà en el partit de la primera volta, el tècnic blaugrana ha explicat que se l’haurà de controlar molt bé perquè és un jugador que, a més de mantenir un idil·li increïble amb el gol, és la referència en atac i fa sortir molt bé tot l’equip des del darrere quan el busquen amb pilotes llargues”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut