Barça B – CF Gavà: Cal guanyar per continuar líders

Barça B – CF Gavà: Cal guanyar per continuar líders

19.00 hores (Barça TV): Els de Gerard López buscaran el triomf aquesta tarda al Miniestadi, davant d’un rival que encadena dues victòries consecutives, per mantenir-se en la primera posició de la Lliga

La Lliga entra en el moment decisiu i no s'hi val a badar. El Barça B rep aquesta tarda el CF Gavà, quinzè classificat, a les 19.00 hores al Miniestadi (Barça TV) amb la necessitat de sumar els tres punts per mantenir la primera posició en aquest frec a frec que manté amb l’Alcoià. Ara sí, ara els partits ja són, com diu el tècnic del Barça B, Gerard López, una autèntica final. I el Barça B arriba preparat i amb la confiança que li donen el liderat i les dues victòries consecutives aconseguides contra el Mallorca B (2-1) i el Cornellà (0-2).

“Hem preparat el partit com si fos una final”, ha assegurat Gerard López abans d’advertir dels perills d’un Gavà que també arriba al Miniestadi després de sumar dues victòries consecutives a La Bòbila contra el Cornellà i l’Atlètic Llevant: “És un rival que coneixem moltíssim perquè nosaltres agafem els equips que juguen contra ells la setmana anterior, i és per aquest motiu que els hem vist jugar molt. És un equip alegre, molt ben organitzat en defensa i vindran al Mini a jugar sense complexos. I tenen, a més, Boris, que, amb 18 gols, és el màxim golejador de la categoria”. El Barça B, líder del Grup III de Segona B, va perdre el duel de la primera volta a La Bòbila per 1-0.

Quatre baixes per lesió

L’equip es concentra aquest dissabte al matí, i la plantilla dinarà junta abans d’afrontar el partit al Miniestadi. L’entrada és gratuïta per als socis blaugrana i a partir de 3 euros per a la resta d’aficionats, com ja és habitual. Es perden el partit per lesió Tarín, Martínez, Varo i Rafa Mujica.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut