Barça B – Atlètic Llevant: Volen igualar la millor ratxa de la temporada

Barça B – Atlètic Llevant: Volen igualar la millor ratxa de la temporada

18 hores (Barça TV): Els de Gerard López volen tornar a guanyar al Mini per tercera vegada consecutiva i continuar aguantant el lideratge

El Barça B rep la visita de l’Atlètic Llevant, ara mateix 18è classificat amb 27 punts, aquest dissabte (18 h / Barça TV) al Mini amb entrada gratuïta per als socis blaugrana i amb entrades a partir de 3 euros per a la resta d’aficionats, com ja és habitual. El filial granota arriba al Mini després de guanyar la passada jornada (2-0) l’Espanyol B en la que va significar la seva major victòria a la Lliga, ja que són l’equip menys golejat de la competició, però també el menys golejador. En el partit de la primera volta, els dos filials van empatar a zero. Ara, el Barça B intentarà trobar l’espai entre la poblada defensa rival i que els tres punts es quedin a casa.

Martínez, Fali i Mboula, novetats a la llista

L’equip es concentra aquest dissabte al matí i dinen junts abans d’afrontar el partit al Miniestadi. La llista de convocats és la següent: Suárez, Puig, Palencia, Nili, Borja López, Martínez, Moisés, Fali, Sarsanedas, Carbonell, Xemi, Gumbau, Aleñá, Perea, Alfaro, Dani Romera, Marc Cardona i el juvenil Mboula. Marlon es perd el partit per sanció, mentre que Tarín, Varo, Rafa Mujica i Abeledo se’l perden per lesió. Vilanova i Paik es queden fora de la llista per decisió tècnica.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut