La millor ratxa de la temporada del Barça B

La millor ratxa de la temporada del Barça B

Nou partits sense perdre i quatre victòries consecutives catapulten al filial a la primera plaça amb set punts d’avantatge

Amb el primer objectiu de la temporada assolit, classificar-se matemàticament pel play-off d’ascens, els de Gerard López comencen a buscar el segon, ser campions de Lliga. Per a fer-ho, estan en el millor moment de la temporada: nou partits sense perdre i quatre victòries consecutives catapulten als de Gerard López a la primera plaça amb set punts d’avantatge sobre el segon classificat, l’Alcoià. I és que aquesta és la millor ratxa de la temporada del filial, que ja havia estat set partits sense conèixer la derrota al final de la primera volta i al principi de la segona.

28 gols a favor i tres en contra

Durant aquesta magnífica ratxa, l’equip ha marcat fins a 28 gols a favor per només tres en contra. Així doncs, el màxim golejador de l’equip, Dani Romera, ja en porta 15 i es situa com a tercer màxim artiller de la Lliga, només superat per Boris (22) i Carlos Martínez (19). A més, Marc Cardona (12), Alfaro i Perea (9) i Gumbau (7) també sumen grans registres. D’altra banda, els tres gols en contra en els últims nou demostren la gran solidesa defensiva de l’equip i el fan ser el tercer equips menys golejats de la Lliga, només un gol per sobre d’Alcoià i Mallorca B (26).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut