Barça B – Lleida Esportiu: Aprofitar la bona ratxa per augmentar la distància

Barça B – Lleida Esportiu: Aprofitar la bona ratxa per augmentar la distància

18 hores (Barça TV i streaming): Els de Gerard López volen aprofitar la derrota de l’Alcoià i donar un pas de gegant cap al campionat de Lliga

El Barça B rep la visita del Lleida Esportiu, ara mateix 9è classificat amb 48 punts, aquest dissabte (18h / Barça TV i streaming) al Mini amb entrada gratuïta pels socis i amb entrades a partir de 3 euros per a la resta d’aficionats, com ja és habitual. El Lleida Esportiu arriba al Mini amb possibilitat de classificar-se pel play-off, ja que només està a cinc punts del Badalona, quart classificat. En el partit de la primera volta, els de Gerard López es van imposar (0-2) amb un doblet del davanter lleidatà Marc Cardona.

Declaracions Gerard López:

“El Lleida no va començar bé la Lliga però després de reforçar-se bé a l’hivern i de fer un molt bon inici de segona volta, s’ha enganxat a la lluita pel play-off”.

“Tenim confiança després de la bona ratxa en set victòries dels últims nou partits”.

“Ja queda menys, intentarem seguir posant pressió als rivals de resultats perquè els hi sigui impossible arribar on som nosaltres”.

“El fet de portar 21 victòries no és fàcil per nosaltres perquè sabem la dificultat que hem tingut en molts d’aquests partits”.

La llista, el mateix dissabte

Pendents de la convocatòria del primer equip de Luis Enrique per al partit que juguen contra la Reial Societat, el Barça B donarà a conèixer la convocatòria el mateix dissabte amb les baixes per lesió ja conegudes de Jose Suárez, Tarín, Moisés i Rafa Mujica. Aquest divendres s’han entrenat amb l’equip els juvenils Sergi Puig, Cucurella, Mboula, Abel Ruiz i Carles Pérez, que surt d’una lesió i l’han rebut entre aplaudiments al començar l’entrenament.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut