Lorca FC i Albacete Balompié, dos possibles rivals confirmats per al play-off

Lorca FC i Albacete Balompié, dos possibles rivals confirmats per al play-off

Aquest diumenge l’equip murcià i el manxec van proclamar-se campions del seu grup, i només falta saber el del grup 1

El Barça B de Gerard López ja coneix dos dels tres possibles rivals a la primera eliminatòria d’ascens a Segona A. El Lorca FC i l’Albacete Balompié es van imposar aquesta jornada a l’At. Mancha Real (0-1) i al Socuéllamos (2-4), respectivament. Ara faltarà per saber el tercer possible rival, que serà el campió del grup 1, on depèn de la Cultural Lleonesa, el Racing de Santander i el Celta de Vigo B.

El Lorca FC, campió del grup 4

L’equip presidit per l’empresari xinès Xu Genbao ha mantingut una dura pugna durant tota la temporada amb el Cartagena pel liderat del grup, i finalment a dues jornades per al final ha aconseguit proclamar-se campió. L’entrenador és un històric de les banquetes, David Vidal.

L’Albacete Balompié, un vell conegut

Els manxecs han estat els grans dominadors del seu grup durant tota la Lliga. El seu estadi és el Carlos Belmonte, amb una capacitat per a més de 17.000 espectadors. A més, és l’equip originari del capità del primer equip blaugrana, Andrés Iniesta.

La Cultural, l’equip amb més possibilitats al grup 1

Tot i que tot està obert de cara a l’última jornada, la Cultural Lleonesa és l’equip amb més possibilitats de quedar campió de grup i ser l’altre possible rival al play-off. No obstant, el Racing de Santander té els mateixos punts i esperarà una ensopegada dels lleonesos, que juguen a casa contra l’Osasuna B. També podria ser el Celta B, que té dos punts menys i hauria de guanyar i que el Cultural i el Racing no ho fessin.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut