Barça B – CD Ebro: Volen lluitar pel rècord de punts abans del play-off

Barça B – CD Ebro: Volen lluitar pel rècord de punts abans del play-off

18 hores (Barça TV i Esport 3): Els de Gerard López volen proclamar-se campions de Lliga al Mini davant la seva afició

El Barça B rep la visita de l’Ebro, ara mateix 12è classificat amb 49 punts, aquest diumenge (18 h) al Mini amb entrada gratuïta per als socis i amb entrades a partir de 3 euros per a la resta d’aficionats, com ja és habitual. L’Ebro és un dels equips revelació d’aquesta temporada, sense dubte, després de mantenir un pols amb el Barça B pel liderat a les primeres jornades. A la primera volta els de Gerard López es van imposar (1-2) en un duel molt disputat i que va significar el campionat d’hivern per al filial blaugrana, just abans de l’aturada de Nadal.

Al·licient del rècord de punts

El principal objectiu del partit és continuar amb la bona línia de l’equip i la ratxa de resultats, que ja s’enfila fins a 13 enfrontaments sense perdre. Però, a més, l’equip té un al·licient, i és que si guanya igualaria el rècord històric de punts al grup 3 de la Segona Divisió B, que són 82 i el va assolir el Llevant. Per tant, els de Gerard poden igualar-lo i aconseguir el seu propi millor registre, tant de punts com de victòries, a més d’acabar com l’equip més golejador i el menys golejat.

Tots els disponibles, al Mini

Aleñá i Marlon estan convocats amb el primer equip de Luis Enrique a Las Palmas. Així, el Barça B comptarà amb tots els disponibles de la plantilla més algun juvenil per completar la llista, ja que té les baixes per lesió ja conegudes de Jose Suárez, Tarín, Moisés i Rafa Mujica, a més de la de Nili, que es recupera d’una infecció respiratòria. A més, Gerard també té la baixa per sanció de Borja López, però recupera Fali.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut