Gerard López: “No tinc motius per no creure en la remuntada”

Gerard López: “No tinc motius per no creure en la remuntada”

El tècnic del Barça B confia plenament en la remuntada del seu equip, que haurà de capgirar un 0-2 contra la Cultural Lleonesa

Falta poc perquè el Barça B visiti l’Estadi Municipal Reino de Lleó, on haurà de capgirar un 0-2 contra la Cultural Lleonesa si vol ascendir ja a Segona A. No serà fàcil, i això ho saben tots els integrants de l’equip, però la confiança és màxima. Així ho han expressat en la prèvia del partit el tècnic de l’equip, Gerard López, i els jugadors Marc Cardona i José Antonio Martínez. De fet, l’entrenador ha comentat que confia plenament en l’aspecte mental dels seus jugadors, que creuen que és possible des del final del partit d’anada: “He vist bé els meus jugadors i durant la setmana no he hagut de revertir la situació quant a l’estat d’ànim. No tinc motius per no creure-hi”, ha dit.

A més, ha comentat que la clau serà no tenir pressa, sinó madurar el partit. Especialment perquè l’ambient serà fort, que animarà un equip local “competitiu i amb ofici”. “La idea és potenciar tots els aspectes bons que tenim i que hem mostrat durant l’any. Hem de tenir clar que, per exemple, un 0-0 al descans no és un mal resultat, perquè marcar un gol ho canvia tot”, ha assegurat. “Tenim la tranquil·litat de saber que hem preparat bé el partit. Si remuntem i pugem, perfecte, però si no els meus jugadors estan preparats per intentar pujar pel camí llarg”, ha sentenciat.

A més, aquestes han estat les declaracions més destacades dels jugadors del B presents a la roda de premsa:

Marc Cardona

“Hem fet grans resultats fora de casa, però ara serà un partit diferent. Hem de saber jugar amb les emocions, però estem preparats per gestionar aficions en contra”.

“Per arribar a aquests play-offs l’equip ha d’estar unit. I durant la temporada ho hem demostrat”.

“L’eliminatòria d’aquest any és diferent de la que vaig viure fa un any amb l’Atlético Sanluqueño, però les emocions sí que són importants i les hem de saber controlar”.

“Si no pogués ser, estem preparats per al mes que queda. Ho portem treballant durant tota la temporada. És la part positiva de quedar primers a la Lliga”.

José Antonio Martínez

“Tenim vuit precedents que ens fan creure en la remuntada. Confio plenament en l’equip i hem de treure el nostre joc”.

“Durant la temporada ja ens hem trobat amb ambients hostils, i no tinc cap dubte que no ens pesarà. Haurem de gestionar les emocions, però també dominar a les àrees i aprofitar les accions”.

“La nostra fortalesa és la família que hem creat. És la nostra principal arma. Volem aconseguir alguna cosa que ens pot canviar la vida”.

“No hi ha ansietat, perquè confiem en nosaltres mateixos i en les nostres possibilitats”.   

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut