Barça B – Cultural Lleonesa: L’ascens passa per una remuntada (0-2)

Barça B – Cultural Lleonesa: L’ascens passa per una remuntada (0-2)

Els blaugranes cauen en l’anada de la primera eliminatòria del play-off d’ascens a Segona A al Miniestadi i hauran de remuntar si volen evitar dues eliminatòries més

El Barça B no ha pogut aconseguir un bon resultat davant la Cultural Lleonesa i ha caigut per 0-2 al Miniestadi en l’anada de la primera eliminatòria del play-off d’ascens a la Segona A. Els gols de Gallar i Toni han servit perquè el rival colpegés primer en una eliminatòria que es decidirà a Lleó el diumenge vinent.

Que el partit no seria gens fàcil ho sabien perfectament els blaugranes. I és que la Cultural Lleonesa era un dels rivals més forts de la Segona B. Ho havia avisat Gerard López a la prèvia, i així ho havia preparat l’equip. El partit començaria amb una acció boníssima per fer el primer, però Marc Cardona no ha pogut marcar en l’un contra un. El Barça dominava el joc en aquests primers compassos, i amb rapidesa i bon criteri insistia buscant el primer gol. Una arribada de Cucurella per la banda esquerra hauria fet pujar el primer, però el seu xut ha marxar creuat per poc.

Efectivitat lleonesa

Amb el Miniestadi animant, l’equip es bolcava en atac, però li faltava efectivitat. Aleñá al mig del camp repartia joc, i Palencia i Cucurella obrien el camp i dotaven l’equip de profunditat. Amb tot, però, la Cultural Lleonesa ha estat qui ha colpejat primer en un contracop. El gol l’ha fet Gallar aprofitant un refús a la frontal de l’àrea en què Varo, després de tocar la pilota en primera instància, no ha pogut salvar un gol que ha entrat plorant sobre la línia tot i l’estirada del porter.

La diana ha fet que el conjunt lleonès augmentés la seva intensitat sobre la gespa del Mini, i el Barça havia de contrarestar aquesta intensitat defensiva amb bones combinacions. Ho provaven de totes les maneres, també a través de Perea i Cardona, molt lluitador durant els primers 45 minuts. Però el gol es resistiria a la primera meitat.

Sense fortuna

El pas pels vestidors ha començat de la pitjor manera per al Barça. Perquè, tot i tenir una ocasió d’or per empatar després d’una internada de Palencia dins l’àrea, en la següent acció una jugada individual de Toni l’ha executat des de la frontal amb un xut imparable a l’escaire per batre Varo i posar el 0-2. El resultat era molt dolent de cara a la tornada, i els de Gerard López, conscients d’això, han hagut d’augmentar el ritme del joc per buscar com a mínim un gol per a l’esperança.

Ho provaria Gumbau amb una canonada de lluny que Palatsí ha evitat amb una mà miraculosa. I després Fali en una sortida d’un córner en què la rematada s’ha escapat per poc. La Cultural Lleonesa es replegava al darrere per aguantar un resultat bo per als seus interessos. El Barça era superior en aquest tram del partit i es bolcava amb tot en atac, però la sort tampoc no la tenia de cara, perquè Cardona, amb tot a favor en un altre un contra un, no ha pogut superar Palatsí. Tot i la insistència, al final la pilota no ha volgut entrar i el Barça haurà de pensar en una remuntada si vol ascendir la setmana vinent a la Segona A. 

Nombroses personalitats a la Llotja del Mini

El partit ha estat seguit amb molta atenció a la Llotja del Miniestadi. El directiu responsable del Barça B, Sílvio Elias, ha presidit una Llotja que ha comptat amb la presència del CEO, Òscar Grau; el director d'esports professionals, Albert Soler; el secretari tècnic Robert Fernández, així com també de Jordi Alba, Juan Carlos Unzué i Sergi Samper i membres de l'staff tècnic del primer equip. També hi han assistit llegendes del Barça com els exjugadors Migueli i Bakero, que aquest matí ha estat present en l'acte del 25è aniversari de Wembley 92 a l'Auditori 1899.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut