Gumbau: “Els detalls poden condicionar l’eliminatòria”

Gumbau: “Els detalls poden condicionar l’eliminatòria”

“L’equip està molt mentalitzat perquè l’ascens és molt important per a nosaltres i són dues finals”, assegura José Suárez davant els mitjans

Gerard Gumbau i José Suárez han atès aquest dimecres els mitjans com a prèvia de l’última eliminatòria del play-off d’ascens a Segona A contra el Racing de Santander. El Barça B s’hi ha classificat després de superar el Cartagena i està a dos partits de tornar a la categoria de plata. L’eliminatòria no serà fàcil perquè davant tindrà un conjunt càntabre amb molta història: “Sabem que seran dos partits molt complicats i que és un equip històric de la Primera Divisió”, ha afirmat Gumbau, que ha reconegut que han après molt de les dues eliminatòries anteriors: “Els partits de play-off són totalment aïllats, i un mínim error el pots pagar. Els detalls poden condicionar l’eliminatòria i haurem d’estar atents”.

"El Sardinero estarà ple, és un privilegi jugar amb tanta gent, però estem acostumats a jugar en aquest tipus d’ambient"

Preguntat per la pressió ambiental que viuran els de Gerard López al Sardinero, on s’espera un ple absolut, Gumbau ha destacat que “és un privilegi jugar en aquest tipus d’escenaris amb tanta gent” i que no els afectarà: “Estem acostumats a jugar en aquest tipus d’ambient”. “Haurem de fer el joc que hem fet tota la temporada i que ens ha fet ser campions i fer una pressió alta”. I ha afegit: “El Racing viurà de les nostres pèrdues, és un equip que es posiciona molt bé i intenta sortir al contracop”.

El Racing arriba al duel després d’eliminar el Villanovense remuntant l’eliminatòria per 4-0 al Sardinero. De fet, l’equip càntabre registra uns bons números com a local i ha guanyat de manera consecutiva els últims vuit duels que hi ha disputat. Per a José Suárez és una estadística molt bona, però “cada partit és una història diferent i hem de fer el nostre joc”. “Sabem que el Racing té gent a dalt molt potent, eficaç i amb molta qualitat, però l’equip està molt mentalitzat perquè l’ascens és molt important per a nosaltres i són dues finals”, ha sentenciat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut