La plantilla vol sentenciar l’eliminatòria contra el Racing en un Miniestadi ple

La plantilla vol sentenciar l’eliminatòria contra el Racing en un Miniestadi ple

Els de Gerard López reconeixen el bon resultat obtingut a Santander, però no se’n refien i volen el màxim suport per a la tornada a casa

El Barça B va aconseguir aquest diumenge un resultat espectacular en la seva sortida als Campos de Sport d’El Sardinero, a l’anada de la final dels play-off d’ascens a la Segona Divisió A (1-4). El marcador els posa l’eliminatòria molt de cara, però els de Gerard López no se’n refien. Són conscients que encara queden 90 minuts i que el repte de l’ascens és massa important per relaxar-se.

“El Racing és un equip superfort fora de casa. Per tant, això no està fet, hem d’afrontar la tornada com si anéssim 0-0 i polir els detalls que ens han mancat”, va explicar Sergi Palencia en el postpartit. El migcampista Ferran Sarsanedas es va manifestar en la mateixa línia: “Tenim un avantatge que ens dóna tranquil·litat, però cal treballar al màxim tota la setmana per arribar tan bé com sigui possible”.

La plantilla demana al Miniestadi que es vesteixi de gala per donar-los suport en un partit que podria significar l’ascens a Segona A dos anys després del descens. “Esperem que el Mini estigui ple, a rebentar. Ens falta només una miqueta per pujar i complir l’objectiu”, va manifestar Dani Romera. Per la seva part, el tècnic, Gerard López, va demanar a l’afició que intentin igualar l’ambient d’El Sardinero, que va emplenar l’estadi amb gairebé 22.000 espectadors.

Repassem la resta de declaracions dels protagonistes blaugrana.

Gerard López:

“No puc estar més satisfet. Se’ns va complicar el partit amb el seu gol i l’equip ha reaccionat molt bé abans del descans. Amb l’expulsió d’Abdón tenia la sensació que amb espais i control arribaria algun gol més i així ha estat”.

“És un resultat contundent, felicito els nois per l’esforç que han fet en un partit on hi havia tanta pressió. Ara toca recuperar-se bé de l’esforç i intentar preparar el millor possible el partit al Miniestadi”.

“Vull felicitar els meus jugadors d’aquí a l’infinit per tot el que han fet avui. Estic molt satisfet, però hem d’anar amb precaució. Hem de preparar la tornada amb les màximes garanties possibles”.

Marc Cardona:

“Està clar que quan estàs per darrere en el marcador l’important és fer el primer. He marcat el primer i després el segon, però els gols no són meus, són de tot l’equip. Hem fet un pas molt important, perquè un 1-4 és un resultat molt bo, però queda la tornada i donarem el 100% per intentar aconseguir l’ascens”.

Carles Aleñá:

“Ha estat un partit rodó, ens ha sortit tot de deu. Ens ho mereixíem després d’aquest play-off, estem molt contents. Avui hem demostrat que som el Barça B, hem vingut a tocar la pilota i a intentar marcar gols. Ara hem d’intentar rematar-ho al Mini. Són els últims 90 minuts i hem d’intentar donar una alegria a la gent”.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut