Gerard López: “Sóc enormement feliç per tornar a situar el Barça B on mereix”

Gerard López: “Sóc enormement feliç per tornar a situar el Barça B on mereix”

El tècnic del Barça B s’ha mostrat orgullós dels seus futbolistes, que es van refer de la derrota contra la Cultural Lleonesa i han acabat aconseguint l’ascens

Content, satisfet i orgullós dels seus futbolistes. Així s’ha mostrat Gerard López, el tècnic del Barça B, després que el seu equip hagi assolit l’ascens a Segona A en empatar contra el Racing al Miniestadi (0-0). Un ascens somiat i perseguit des de fa dues temporades i que finalment, malgrat perdre contra la Cultural Lleonesa en l’eliminatòria de campions, s’ha acabat fent realitat.

“És un èxit espectacular. S’ha fet molt bé la feina, perquè l’equip estava desanimat quan va baixar, però en només dos anys hem aconseguit tornar a Segona. Sóc enormement feliç per tornar a situar el Barça B on mereix”, ha comentat. I és que Gerard López ha dit que “tenia un petit deute amb aquest club” i que per això se sent feliç.

Ara el Barça B jugarà a la categoria de plata, un ascens el sisè del Barça B que “és un pas important” per continuar creixent i formant jugadors. “A partir de demà comença una nova era. Hem de gaudir-ho, però també intentar mantenir-ho i assentar les bases perquè l’equip sigui de plata durant molts anys. Per fer-ho, hem de seguir apostant pels joves i per la bona feina feta”.

“És la major de les recompenses”

També ha parlat el capità de l’equip, el badaloní Sergi Palencia, que ha destacat la unió de tot el grup com a clau de l’èxit: “Ha estat una temporada molt llarga, plena d’emocions. Però aquesta és la major de les recompenses. Tot i perdre contra la Cultural, nosaltres crèiem en aquest equip. Hem suat més que mai, ens hem aixecat, ja que hem fet un grup fort, i ara estem molt contents”.

En la mateixa línia s’han mostrat els seus companys, orgullosos d'un conjunt que no s’ha rendit.

Marc Cardona

“Gràcies a tots els que han cregut en nosaltres fins al final. Teníem un deute amb tots els culers, i hem fet un partidàs per merèixer l’ascens a Segona”.

Fali

“Ens ha costat molt des del començament. Somiàvem amb això i estic molt orgullós dels meus companys. L’ascens és de tots”.

Carles Aleñá

“Estem molt contents d’aconseguir l’objectiu, és molt emocionant. Es deia que estava tot fet després del partit al Sardinero, però sabíem que encara quedava una setmana de treball. Hem sortit amb mentalitat guanyadora i estem molt contents i feliços que tot hagi sortit bé”.

.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut