Barça B- Cartagena: Classificats per l’última eliminatòria (0-1)

Els blaugranes saben patir fins l’últim segon i fan valer el bon resultat de l’anada per passar a la darrera eliminatòria que decidirà l’equip que ascendirà a la Segona A

El Barça ha aconseguit passar a la darrera eliminatòria per pujar a la Segona A tot i perdre 0-1 en la tornada de la segona ronda davant el Cartagena. Els blaugranes han fet valer l’1-2 a l’anada i ja són més a prop de pujar a la categoria de plata. En un partit molt igualat entre els dos conjunts, els culés han sabut gestionar el marcador quan els murcians s’han avançat de penal.

Amb gairebé 5.000 espectadors presenciant el partit al Mini Estadi entre els quals hi eren presents els vicepresidents Jordi Cardoner, Jordi Mestre i el jugador del primer equip Sergi Samper, el filial blaugrana ha arrencat el partit amb ganes d’intentar resoldre l’eliminatòria. En un inici on els dos conjunts volien la pilota fent una pressió alta, les oportunitats també s’han repartit entre els dos equips. La primera aturada del partit l’ha fet Suárez al minut 8 i poc instants després els blaugranes han respòs amb un xut potent de Gumbau des de fora l’àrea que ha rebutjat Limones.

Les oportunitats més clares han arribat ha partir de la mitja hora de joc, quan Palència ha salvat el gol del Cartagena rebutjant un cop de cap de Cristo Martín pràcticament a la línia de gol. Però que altra vegada ha tingut resposta de l’equip de Gerard López a partir de les botes de Perea que ha intentat una vaselina a passada d’Aleñá després de liderar un bon contracop.

Penal i sofriment

La segona part ha començat amb un canvi a dalt per part dels blaugranes amb l’entrada de Dani Romera per Perea. Amb una tònica de partit molt semblant al primer temps, Gumbau ho ha tornat a provar des de lluny, però el seu xut ha marxat per sobre el travesser. Els dos equips han tingut bones aproximacions a les àrees però no han arribat a convertir-les. A més,  l’equip de Gerard López també ha tingut mala fortuna quan al minut 66 Marc Cardona s’ha lesionat i ha hagut de ser substituït per Carbonell.

Quan el partit es trobava en una situació de punt mort, l’àrbitre ha indicat penal, al  minut 78, de Palència sobre Sergio Garcia que ell mateix ha convertit. Els últims deu minuts el Barça B s’ha defensat bé i ha demostrat la maduresa suficient per afrontar una situació difícil i complicada, però que ha sabut fer-ho a la perfecció fins al final i emportar-se al final l’eliminatòria.