L’Escala – Barça B: Primer test superat amb nota (0-7)

Els de Gerard López han golejat en el seu primer partit de pretemporada gràcies a un hat-trick de Cardona, un doblet d’Oriol Busquets i els gols de Vitinho i Paik

El Barça B ha iniciat la pretemporada a un gran nivell i ha superat amb claredat l’Escala en el seu primer partit (0-7). Marc Cardona ha estat el gran protagonista després de marcar un hat-trick, en només 30 minuts. Un doblet d’Oriol Busquets a la segona meitat sumats als gols de Vitinho i Paik han arrodonit el marcador.

Els de Gerard López han dominat la totalitat del partit. Tot i la diferència de categoria del rival, l’Escala, que juga a la Segona Catalana, els blaugranes han jugat amb molta intensitat i no s’han deixat sorprendre en cap moment. Intensos, seriosos i amb molt bon criteri ha jugat el filial blaugrana, que se l’ha vist amb bona forma. El partit ha servit per veure en acció les noves incorporacions, i el cert, és que han rendit a un bon nivell, mostrant bons detalls.

Marc Cardona amb un hat-trick a la mitja hora de joc, un dels gols de penal, ha deixat el partit pràcticament sentenciat. A la represa, el tècnic barcelonista ha sortit amb un onze totalment diferent i en cinc minuts Vitinho i Oriol Busquets han posat el 0-5. Paik ha fet el sisè després d’una bona acció personal i Busquets ha fet un doblet marcant el setè gol de la tarda amb un xut creuat. Els blaugranes marxen satisfets de la primera prova i ja preparen el següent duel davant el Peralada.