Santboià-Barça B: Classificats per a la següent eliminatòria (0-2)

Els de Gerard López superen el Santboià amb dues dianes de Marc Cardona a la segona meitat i s’enfrontaran al Terrassa a la segona ronda de la Copa Catalunya

El Barça B ha ofert una bona imatge en l’estrena dels blaugranes a la Copa Catalunya davant el Santboià (0-2) en què els de Gerard López han dominat el partit i han gaudit de les millors ocasions de gol. Els blaugranes han fet bones les dianes de Marc Cardona a la segona meitat per a classificar-se per a la segona eliminatòria de la Copa Catalunya, en què s’enfrontaran al Terrassa.

El partit ha començat amb el control dels blaugranes, que tenien la possessió de la pilota si bé no aconseguien generar perill ofensiu. La primera aproximació del Barça B l’ha protagonitzada Ruiz de Galarreta amb un xut potent des de fora l’àrea als 12 minuts. A partir de llavors, la sensació de perill dels blauganes era major, fins que una falta lateral servida per Vitinho ha estat a punt d’avançar als de Gerard López. No seria la darrera aproximació de perilld ela primera meitat, ja que abans del descans el Barça B tindria una ocasió doble de Vitinho i Abel que no ha pogut acabar al fons de la porteria local.

A la represa, el Barça B ha seguit avisant amb dues ocasions de Ferran Sarsanedas i Cucurella respectivament, que han passat fregant la porteria del Santboià. Al minut 58, però, Marc Cardona no ha perdonat en la sortida d’un córner i ha rematat de cap per situar el 0-1. A vint minuts pel final del matx, ‘Choco’ Lozano ha estat a punt de situar el 0-2 en un mà a mà contra el porter local, però s’ha mantingut l’avantatge mínim per als blaugranes.

Sense massa perill per cap dels dos conjunts, Cardona ha sentenciat el duel amb un gol a la contra i definint molt bona una bona jugada del Barça B. D’aquesta manera, el davanter blaugrana sumava el seu cinquè gol en aquesta pretemporada. Amb aquest triomf, el Barça B es classifica per a la següent ronda de la Copa Catalunya, en què els de Gerard López s’enfrontaran al Terrassa a l’Olímpic de Terrassa.