David Concha, nou reforç del filial

David Concha, nou reforç del filial

L’extrem esquerre càntabre arriba cedit per la Reial Societat fins a final de temporada

Després que el passat divendres s’anunciés un principi d’acord per a la cessió del jugador David Concha al Barça B fins al 30 de juny de 2018, aquest dilluns el jugador ja és oficialment nou futbolista del FC Barcelona. Concha ha passat les pertinents proves mediques i ha signat el seu nou contracte a les oficines de la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Aquest dimarts al matí farà la seva primera sessió d’entrenament amb la resta de companys de l’equip a les ordres de Gerard López per preparar la primera jornada de Lliga del proper dissabte (22 hores) al camp del Real Valladolid.

Declaracions David Concha:

"Amb ganes de començar, amb ganes de tornar a sentir-me important, que al final és el que un esportista vol. Encara tinc 20 anys, tot i que aquest serà el meu tercer any a Segona Divisió i intentaré aportar aquesta "veterania" a l'equip i fer que els altres donin el màxim ".

"En l'individual vull créixer, sumar minuts i tornar a sentir-me important, i en el col·lectiu intentar que un club com el Barça tingui un filial ben assentat a Segona Divisió i que farem un any bonic".

"Sóc un jugador que amb confiança dóna molt per a ell i per a l'equip, m'agrada molt veure que els del meu voltant estan còmodes i a partir d'aquí, descaradament, intentar sempre anar cap endavant i intentar tenir sempre el màxim la pilota que a final és com més còmode s'està".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut