Real Valladolid – Barça B: Comença el repte de La Liga 123

Real Valladolid – Barça B: Comença el repte de La Liga 123

22 hores (Gol): Els de Gerard López enceten la Lliga en un dels estadis més difícils contra un rival cridat a fer play-off

Ja ha arribat l’hora. Després de dues temporades a Segona B, un històric ascens i una intensa pretemporada, el Barça B de Gerard López s’estrena a La Liga 123 en un escenari de luxe. L’estadi José Zorilla de Valladolid, amb capacitat per a 26.000 espectadors, rebrà els nois del filial, il·lusionats i amb ganes de fer un bon paper aquesta temporada, precisament en escenaris com aquest. L’equip ha viatjat aquest dissabte cap a Valladolid, previ pas per Madrid, amb els 19 convocats i amb les baixes per lesió de Palencia, Cucurella, Ortolá, Alfaro, Kaptoum i Mujica, a més de Sarsanedas, que arrossega sanció de la temporada passada.

El Valladolid, un dels favorits a tot

L’equip que entrena Luis César Sampedro és un dels clars aspirants a estar dintre de les places de play-off a final de temporada, i perquè no, tornar a Primera Divisió després de quatre temporades. La passada, entrenat per Paco Herrera, ara a l’Sporting, es va quedar a tan sols un gol d’estar a play-off. Ara, amb il·lusions renovades i també plantilla, volen començar la Lliga amb bon peu. Aquesta temporada els val·lisoletans han incorporat Masip (FC Barcelona), Deivid (Córdoba), Nacho Martínez (Rayo), Antoñito (Còrdova), Borja Fernández (Almeria), Cotán (Sevilla Atlètic), Marreh (Watford), Toni Villa (Cultural), Óscar Plano (Alcorcón) i Pablo Hervías (Eibar).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut