FC Barcelona B – Tenerife: Superats per l’efectivitat del Tenerife (0-3)

Els de Gerard López es veuen superats per un rival molt efectiu en atac i sense concessions defensives en el retorn de Segona Divisió al Miniestadi

En el retorn a Segona Divisió en el Miniestadi, el Barça B no ha pogut sumar la segona victòria en dues jornades. Els de Gerard López han vist com l’efectivitat del Tenerife i la solidesa defensiva dels visitants impossibilitaven als blaugranes marcar gols. El Barça B ha marxat el descans amb 2-0 el marcador i a la segona meitat, tot i la intensitat blaugrana, els barcelonistes han encaixat el tercer gol de la nit.

El Barça B ha tingut les primeres aproximacions de perill, primer amb una centrada des de la banda dreta de l’atac que el porter visitant no ha pogut atrapar i, posteriorment, amb una jugada col·lectiva que Aleñá no ha arribat a rematar. Els de Gerard López es trobaven còmodes damunt del terreny de joc i tenien el control de la pilota, però els faltava precisió en els darrers metres. David Concha ha avisat amb una ocasió a la mitja volta en què la pilota ha acabat marxant per sobre la portera rival.

Més tard, seria el torn de Vitinho amb un xut creuat de rosca des del vèrtex de l’àrea, però el tir l’ha desviat el porter Dani. Per la seva banda, el Tenerife no generat cap ocasió de perill en els primers 20 minuts de joc, excepte una centrada que Tarin s’ha encarregat d’enviar a córner.

En el primer xut entre els tres pals dels visitants en mitja hora de joc, el Tenerife s’ha avançat en el marcador aprofitant una pèrdua de pilota dels blaugranes al mig del camp. Juan Carlos ha enviat un xut creuat des de dintre l’àrea, ajustat al pal i impossible per a Varo. Poc després del gol, els visitants han tingut una aproximació de perill a l’àrea blaugrana que ha acabat amb penal. L’àrbitre ha assenyalat falta de Fali dins l’àrea i Suso no ha perdonat des dels onze metres (0-2). El Tenerife ha pogut marcar el tercer just abans del descans, en una jugada del mateix Suso per la banda dreta, però Varo ha aturat molt bé sota pals.

La sentència visitant, a la represa

La segona meitat ha començat amb un Barça B molt intens i buscant el gol. David Concha ha enviat una bona pilota dins l’àrea que Cardona no ha pogut definir. El Tenerife ha buscat el tercer i l’ha tingut molt a prop en la següent jugada en una doble ocasió per als visitants en què la pilota ha sortit fregant al pal dret de la porteria defensada per Varo. En uns minuts de domini visitant, Varo ha estat providencial guanyant un u contra u contra Juan Villar.

Els blaugranes s’apropaven a l’àrea del Tenerife, però els costava definir en els darrers metres davant la defensada ben posicionada dels visitants. Els visitants han seguit buscant el gol amb insistència i en una contra Longo no ha perdonat una bona passada de Suso des de la banda dreta per situar el definitiu 0-3 a vint minuts pel final. El Tenerife ha seguit generant ocasions a través de Suso i Longo, però Varo ha respòs amb molta seguretat. El següent partit del Barça B serà al Nuevo Los Cármenes contra el Granada.