Punt final a la pretemporada amb victòria al Miniestadi (1-0)

Punt final a la pretemporada amb victòria al Miniestadi (1-0)

El conjunt de Gerard López s'ha endut l’últim partit de la pretemporada contra el Lleida Esportiu, gràcies a una diana de Marc Cardona a l’inici de la segona meitat

El Barça B ha superat el Lleida Esportiu per 1-0, gràcies a un gol de cap de  Marc Cardona en el minut 51. El filial ha deixat bones sensacions en un partit en què ha estat superior i podria haver aconseguit més gols, i tanca la pretemporada amb un triomf abans del debut a Segona Divisió.

Tots dos conjunts han sortit al camp disposats a tenir la pilota, i ha estat el conjunt de Gerard el que ha dominat la possessió. Tot i l’alt ritme que han tingut els primers minuts, cap dels dos equips ha creat perill fins al minut 23, en què Fali i Cardona han tingut dues ocasions de gol consecutives a pilota aturada. Les ocasions han animat el joc, i, a partir del minut 35, tots dos conjunts han començat a gaudir d’oportunitats per obrir el marcador.

En el minut 37, Oriol Busquets ha hagut de substituir Martínez per lesió, i en els minuts finals del primer temps, tots dos equips han pogut obrir el marcador. Abel Ruiz i Cucurella per part blaugrana, i Pumar i Javi López per part del Lleida Esportiu han gaudit d’ocasions per inaugurar el marcador, però no han trobat el camí del gol en els primers 45 minuts.

L’inici de la segona meitat decanta la balança

Però a la represa, el Barça B ha sortit molt endollat. En el primer minut de joc del segon temps, Vitinho ha estat objecte d’un penal que el ‘Choco’ Lozano no ha pogut aprofitar. Tot i això, el Barça B s’ha mostrat superior al conjunt lleidatà, i els blaugrana han trobat el premi en el minut 51. El Pitxitxi de la pretemporada Marc Cardona -sis dianes- ha rematat de cap una centrada des de la banda esquerra de Ruiz De Galarreta per avançar el conjunt de Gerard López.

Arran del gol, les contínues substitucions realitzades pels dos entrenadors han trencat el ritme del joc, i el matx ha entrat en una dinàmica més igualada. Tot i això, Sarsanedas ha tingut el 2-0 en una rematada de cap a pilota aturada, però el porter rival Diego Rivas ha evitat la seva diana. En els minuts finals, els de Gerard han trepitjat més l’àrea rival, però el marcador no s’ha mogut, i el partit ha acabat amb aquest 1-0 que tanca la pretemporada del filial blaugrana de manera molt positiva.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut