Terrassa – Barça B: Remuntada egarenca que els priva de la Copa Catalunya (2-1)

Els blaugranes queden eliminats de la competició en la segona fase, després que el conjunt egarenc hagi capgirat el gol inicial de Vitinho en tres minuts amb els gols de Toro i Daisuke

El Barça B no ha pogut seguir endavant a la Copa Catalunya després de perdre davant el Terrassa per 2-1. Els blaugranes s’acomiaden de la competició en la segona ronda en un partit en el qual Vitinho ha avançat els blaugranes, però en què Toro i Daisuke han capgirat el marcador en tan sols tres minuts per al conjunt egarenc.

Costaria d’inici superar un Terrassa ben posicionat sobre la gespa de l’Olímpic. Els de Gerard López pressionaven bé la sortida de pilota egarenca i intentaven tenir el control del joc. Durant els primers vint minuts de partit cap dels dos equips controlava el joc i el partit seria bastant tàctic. Els blaugranes buscarien desequilibri per la banda dreta amb Moha, que ha tingut la primera ocasió de perill. A mesura que han anat passant els minuts, el Barça ha anat de menys a més i ha tingut contra les cordes el conjunt terrassenc, que ha estat capaç d’anar al descans amb empat a zero, amb tres ocasions clares.

Vitinho, amb un xut escorat a la banda, ha estat a punt de sorprendre el porter amb un xut de picardia al primer pal, i Cardona  ha vist com l’àrbitre li anul·lava un gol per un fora de joc molt dubtós, precedit d’una passada del migcampista brasiler. Però qui ha tingut l'oportunitat més clara ha estat Abel Ruiz amb un xut potent al pal. Ezkieta ha hagut d’intervenir en la rèplica del Terrassa, en una acció ràpida iniciada des de camp propi.

Vitinho avança el Barça, però remunta el Terrassa

A la represa, el partit s’ha endurit amb intensitat i costava crear ocasions de perill. El Barça havia marxat al descans amb bones sensacions. El partit, però, entraria en una dinàmica de poc control, tal com s'havia iniciat el duel. En aquest context del partit, seria important aprofitar qualsevol acció a pilota aturada. I així ha estat com el Barça s’ha avançat en el marcador, gràcies a una gran execució d’una falta directa de Vitinho des de la frontal de l’àrea. Era el tercer gol del brasiler en aquesta pretemporada i servia per posar un 0-1 important. Però el gol no ha atemorit el conjunt egarenc que en tres minuts ha capgirat el marcador amb gols de Toro i Daisuke, l’home més desequilibrant del Terrassa en el partit.

Els blaugranes,  tot i buscar el gol de l’empat, el cert és que no han pogut desplegar el seu joc habitual davant un Terrassa ben posicionat i amb molta intensitat. Abans de finalitzar el partit, Palencia seria expulsat en una acció. Al final, derrota per la mínima en què els blaugranes queden eliminats de la Copa Catalunya.