Granada CF – Barça B: Partidàs amb molts al·licients

Granada CF – Barça B: Partidàs amb molts al·licients

21.30 hores (Gol): Els de Gerard López volen refer-se de la derrota de dilluns aconseguint una altra victòria a domicili

Després de dues jornades on s’han vist les dues cares de la moneda, el Barça B intentarà tornar al camí de la victòria al Nuevo Los Cármenes, tal i com va fer a fora de casa a la primera jornada al camp del Real Valladolid (1-2). En una setmana atípica pel fet de jugar en dilluns i divendres i tenir molt menys descans, els de Gerard López arriben a Granada amb ganes de refer-se de la derrota contra el Tenerife. A més, els dos últims fitxatges, Jose Arnaiz i David Costas, podrien debutar amb l’equip.

El Granada vol tornar d’on ve, a Primera

L’equip que entrena José Luis Oltra, tal com va passar amb Valladolid i Tenerife, és un dels clars aspirants a l’ascens a Primera Divisió aquesta temporada. De fet, les últimes temporades és on ha estat, i on vol tornar ara. Fins el passat curs, el Nuevo Los Cármenes rebia al primer equip blaugrana amb Messi i companyia al capdavant, mentre que aquest divendres es veurà les cares amb el filial, que no li posarà les coses gens fàcils. Aquesta temporada l’equip d’Oltra s’ha renovat a fons, i aquests són els 18 convocats pel partit: Rui Silva, Javi Varas, Álex Martínez, Charlie Dean, Menosse, Iriondo, Víctor Díaz, Quini, Raúl Baena, Antonio Puertas, Kunde, Pedro Sánchez, Montoro, Alberto Martín, Espinosa, Adrián Ramos, Manaj i Joselu. D’entre tots destaca la presència de l’ex blaugrana Espinosa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut