FC Barcelona B–Lugo: Derrota en l’últim sospir (1-2)

Els de Gerard López es veuen superats pel conjunt gallec amb un gol en el minut 90 després de protagonitzar un duel vibrant i començar avançant-se en el marcador amb un gol d’Aleñá

Superats en el darrer moment. Així ha estat la derrota del Barça B contra el Lugo en el Miniestadi. Els blaugranes han començat avançant-se amb diana d’Aleñá després d’una gran jugada personal que feia justícia per als de Gerard López. Els visitants, però empatarien en el darrer minut de la primera meitat. La segona part ha estat marcada pel perill ofensiu del Lugo, que ha marcat el definitiu 1-2 en el minut 90 tot i les oportunitats barcelonistes.

El partit ha estat marcat per un inici vibrant amb moltes ocasions de gol per ambdós conjunts. I és que Vitinho ha estat el primer en avisar, amb un xut potent des de la frontal que ha sortit fregant el pal de la porteria defensada per Juan Carlos. Jose Arnaiz també provaria sort amb un tret fort que ha aturat novament el porter gallec. El Lugo aprofitava les pèrdues de pilota blaugranes per arribar amb perill, sobretot a través de Polaco. El jugador visitant ha tingut dues ocasions clares en un minut però en la primera no ha arribat a rematar la centrada i, en la segona, la seva rematada de cap ha sortit fora.

El Barça B es trobava còmode damunt la gespa del Miniestadi i Aleñá ha tingut la ocasió més clara dels de Gerard López. El migcampista barcelonista ha cedit la pilota a Choco Lozano en el darrer instant i la defensa gallega ha enviat la pilota a córner. En la sortida del córner ha estat Fali, amb una rematada des del terra, qui gairebé avança als blaugranes. El partit tenia molt ritme, amb ocasions per als dos conjunts, fins que després després d’uns minuts sense ocasions clares per cap dels dos equips ha arribat el gol del Barça B.

Aleñá ha avançat als de Gerard López en una gran jugada individual que ha superat el porter Juan Carlos. Un xut des de la frontal de l’àrea després que la pilota toques al pal curt abans d’entrar (min 31) ha acabat amb la pilota al fons de la xarxa. El Barça B ha tingut el segon ben a prop amb un gran xut d’Arnaiz que el porter ha enviat a córner. Poc després el Lugo empataria de nou el matx amb una centrada des de la banda dreta que Azeez ha rematat superant a Ezkieta en els darrers segons de la primera meitat.

Un gol encaixat en els darrers instants

Els primers minuts de la segona meitat han estat marcats per les aproximacions del Lugo. Tot i així, el Barça B ha seguit buscant el segon gol. Una segona meitat en què Jorge Cuenca ha debutat amb el Barça B en substitució de Martínez, que s’ha retirat amb problemes físics. La igualtat entre els dos conjunts s’ha mantingut a mesura que avançaven els minuts. Els dos equips han buscat el gol, però sense èxit.

El Lugo s’apropava amb perill a la porteria d’Ezkieta, fins que Fede Vico ha enviat un fort tret que el porter blaugrana ha refusat sense problemes. En els darrers instants el Lugo s’ha apropat a l’àrea blaugrana amb perill, fins que en el darrer minut del temps reglamentari Iriome ha rematat de cap a la sortida d’un córner. El jugador del Lugo ha superat a Ezkieta amb una rematada de cap al primer pal que ha acabat fent una paràbola fins al segon pal (1-2). Una derrota que deixa al Barça B tretzè amb vuit punts. El proper duel dels de Gerard López serà el diumenge 1 d’octubre al camp del Gimnàstic de Tarragona (20.30 hores).