Gerard López:

Gerard López: "El Numància és un rival complicat i que està a la part alta”

El tècnic del filial afronta el segon partit de la setmana amb possibilitats de fer rotacions

El Barça B visita Los Pajaritos en la novena jornada de La Liga 123 (20.00h / LaLiga123 TV) aquest dimecres al vespre. L’expedició blaugrana ha viatjat aquest dimarts al migdia cap a terres sorianes, on descansarà abans del partit. El tècnic Gerard López ha explicat les sensacions del seu equip a la prèvia del partit:

Declaracions Gerard López:

"És un rival complicat, un rival que els quatre partits jugats a casa els ha guanyat i està a la part alta. Un rival exigent, com tots, però nosaltres hem de recuperar-nos bé de l’esforç de l’altre dia i encarar el partit amb garanties i a veure si som capaços d’aconseguir una victòria allà”.

“Amb l’esforç de l’altre dia hi ha possibilitats de que pugui entrar alguna rotació, algun jugador que no va ser de la partida el diumenge contra l’Oviedo i aquesta és la idea, anar amb els més frescos, perquè després tornem a jugar dissabte. Som l’equip més perjudicat crec pel calendari aquesta setmana, havent jugat diumenge, dimecres i ve el Lorca a primera hora de la tarda dissabte”.

“Afrontem el partit amb les màximes garanties però sent conscients que és una setmana difícil i dura i que no tenim la costum de jugar partit entre setmana. Veurem si l’equip és capaç d’afrontar-ho amb garanties”.

Llista de convocats

Els jugadors convocats són els següents 18: Jokin Ezkieta, Cucurella, R. Tarín, Fali, Alfaro, Sarsanedas, Choco Lozano, Aleñá, Marc, A. Ortolá, Jose Arnaiz, C. Pérez, Vitinho, David Costas, D. Concha, Samu Araujo, O. Busquets i J. Cuenca. D. Concha és la gran novetat després de rebre l’alta mèdica aquest mateix dimarts. Són baixa per lesió Martínez, Palencia, R. De Galarreta, R. Mujica i Varo, mentre que Morer, Santi Bueno i Moisés ho són per decisió tècnica. Abel Ruiz segueix concentrat amb la sub17 espanyola, on aquest dimarts van guanyar a Níger per 4 a 0 amb un doblet del davanter valencià.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut