Gerard López:

Gerard López: "El Lorca és un equip que intenta tenir la pilota”

El tècnic del filial vol canviar la ratxa del seu equip amb una victòria al Mini

El Barça B rep la visita del Lorca FC al Miniestadi en la desena jornada de La Liga 123 (18.00 h / LaLiga123 TV) aquest dissabte a la tarda. El tècnic Gerard López ha explicat les sensacions del seu equip en la prèvia del partit:

Declaracions de Gerard López:

“Coneixem bé Curro Torres, de fet amb el seu València B ens va anar bé les dues últimes temporades. El Lorca és un equip que intenta tenir la pilota, que li agrada jugar, però que, tot i ser nou a la categoria, té jugadors d’experiència. Els està faltant aquest punt d’encert per intentar treure aquests partits”.

“Hi ha moments de la temporada que tenen dinàmiques positives o negatives. Vam començar la Lliga amb una dinàmica bastant positiva i és veritat que ara s’han ajuntat aquests tres o quatre partits en què els detalls, els moments clau, ens han anat en contra i hem de trencar amb aquesta dinàmica”.

Llista de convocats

Els jugadors convocats són els següents 18: Jokin Ezkieta, Cucurella, R. Tarín, Fali, Alfaro, Sarsanedas, Choco Lozano, Aleñá, Marc, A. Ortolá, Jose Arnaiz, C. Pérez, Vitinho, David Costas, D. Concha, Samu Araujo, O. Busquets i J. Cuenca. Són baixa per lesió Martínez, tot i que ja s’entrena amb el grup, Palencia, R. De Galarreta, R. Mujica i Varo. Morer, Santi Bueno i Moisés ho són per decisió tècnica. Abel Ruiz continua concentrat amb la sub-17 espanyola, que aquest divendres van guanyar Corea del Nord per 2 a 0.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut