CD Numancia – Barça B: Esforç sense premi a Sòria (1-0)

CD Numancia – Barça B: Esforç sense premi a Sòria (1-0)

Primera derrota del Barça B lluny del Miniestadi davant del millor equip com a local de la competició. Un penal en el tram final del partit ha decantat un matx força igualat

Els jugadors de Gerard López no han pogut evitar la derrota en un partit igualat que s’ha acabat decidint per un penal al minut 83. Guillermo ha sigut l’autor del gol, que ha pujat al marcador tot i la gran intervenció d’Ortolá. Els blaugranes han tingut diverses ocasions de perill que no han pogut transformar en forma de gol.

El Barça B ha començat amb la voluntat de controlar el partit a través de la possessió de pilota. Tot i això, ha sigut a pilota aturada quan ha gaudit de les millors ocasions en una primera meitat de molt control i on els dos equips han mesurat les forces del contrari. Un xut d’Aleñá després d’una inusual falta dins l’àrea a causa d’una cessió, ha suposat la primera ocasió del filial blaugrana. Un minut després, el mateix Carles Aleñá ha disposat d’una falta perillosa des de la frontal, que ha aturat el porter del Numància.

Un dels jugadors més destacats del conjunt blaugrana ha sigut Adrià Ortolá. El porter alacantí ha frustrat algunes ocasions del Numància durant l’últim tram de la primera meitat, sobretot amb una aturada de molt mèrit al minut 32. Gerard López ha volgut sacsejar l’equip amb dos canvis al descans: Concha ha substituït a Vitinho i Sarsanedas a Fali. A l’inici de la segona meitat, el Barça B ha tornat a controlar el joc i les ocasions. David Concha ha gaudit d’una bona ocasió després d’una gran passada d’Aleñá, però el seu xut ha sortit fregant el travesser.

Partit obert fins al final

Durant el tram final de la segona part, el partit ha embogit i cap dels dos equips aconseguia imposar un control. En aquest context d’anada i tornada, el Numància ha tingut les millors ocasions del partit. El català Pere Milla ha gaudit de dos xuts dins l’àrea pràcticament seguits, que podrien haver suposat el primer gol del partit per als locals. El primer al minut 69, l’ha desviat la defensa blaugrana; i el segon, quatre minuts després, ha sortit fregant el pal.

Al minut 79, Jose Arnaiz ha tingut la ocasió més clara del Barça B amb un xut de de l’àrea petita després d’una gran combinació, però el porter del Numància Aitor Fernández ha tret una mà salvadora que ha evitat el gol blaugrana. Dos minuts després, l’àrbitre ha xiulat penal a favor del Numància comès per Choco Lozano en un córner. El local Guillermo ha aconseguit el gol de penal, tot i la gran intuïció i estirada de Ortolá que ha estat a punt d’aturar el xut.

El Barça segueix amb  9 punts a la classificació, amb dues victòries, tres empats i dues derrotes i amb un partit pendent de disputar. El proper duel del filial serà aquest dissabte 14 d’octubre a les 18.00 hores contra el Lorca al Miniestadi

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut