Gerard López: “La Cultural és un equip bastant imprevisible, amb moltes alternatives”

Gerard López: “La Cultural és un equip bastant imprevisible, amb moltes alternatives”

El tècnic del filial creu en les possibilitats del seu equip de puntuar al Reino de León

El Barça B visita el Reino de León en la tretzena jornada de La Liga 123 (16.00 h / LaLiga123 TV) aquest diumenge a la tarda. L’expedició blaugrana viatja aquest dissabte a la tarda cap a terres lleoneses, on descansarà abans del partit. El tècnic Gerard López ha explicat les sensacions del seu equip a la prèvia del partit:

Declaracions de Gerard López:

Crec que l’any passat vam ser sens dubte els millors equips de Segona B tots dos, i crec que és un premi al treball fet. Som els dos equips que hem pujat que estem més ben classificats”.

“Tenim la il·lusió d’aconseguir aquesta victòria, crec que ara mateix l’equip la pot merèixer després d’aquests tres empats. Al final és continuar sumant, però amb la sensació que hauríem pogut aconseguir els tres punts”.

“Tinc la sensació que l’equip ha de fer un pas endavant, ha de seguir millorant i en aquest procés d’adaptació degut a la joventut”.

“És un equip bastant imprevisible, amb moltes alternatives. Es pot adaptar a diferents circumstàncies. Ells han canviat molt a la zona d’atac, també, però és un equip que vol donar tracte a la pilota. Serà una batalla per la possessió, serà un partit maco tàcticament, perquè som dos equips amb moltes alternatives tant ofensivament com defensivament”.

Llista de convocats

Els jugadors convocats són els següents 18: Jokin Ezkieta, Cucurella, Martínez, Fali, Sarsanedas, Choco Lozano, Aleñá, Marc, A. Ortolá, Palencia, Jose Arnaiz, R. De Galarreta, Vitinho, David Costas, D. Concha, Abel Ruiz, O. Busquets i J. Cuenca. R. De Galarreta és la gran novetat després de rebre l’alta mèdica aquest mateix dissabte. Són baixa per lesió R. Tarín, R. Mujica i Varo, mentre que Morer, Alfaro, Santi Bueno, C. Pérez, Moisés i Samu Araujo ho són per decisió tècnica. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut