Rayo Vallecano - Barça B: Els punts s’escapen a la segona part (1-0)

Rayo Vallecano - Barça B: Els punts s’escapen a la segona part (1-0)

Els blaugranes no poden aconseguir la victòria en uns dels camps més difícils de la Segona Divisió A i pateixen la segona derrota consecutiva a la Lliga

El Barça B no ha pogut guanyar contra el Rayo i no ha pogut sumar cap punt a l’Estadi de Vallecas. Un camp difícil, contra un equip que es fa fort a casa i que, aquesta vegada, ha condemnat els de Gerard López a la segona meitat amb un gol de Trejo (min 74). Aquest resultat ha estat definitiu i ha deixat el filial blaugrana amb tres victòries, cinc derrotes i set empats.

No aconsegueixen imposar-se

A Vallecas, el Barça B ha intentat dominar el matx des de la possessió de la pilota, però no ha estat eficaç i ha tingut problemes per acostar l’esfèrica als homes d’atac. Arnaiz i Aleñá han estat els jugadors més incòmodes per a la defensa madrilenya, malgrat que no ha estat un primer període amb gaires ocasions per part dels dos conjunts.

Ha estat a la segona part quan el duel s’ha decantat. El conjunt local ha sortit amb més ímpetu ofensiu del túnel de vestidors i ha protagonitzat la primera gran ocasió. L’aturada de mèrit d’Ortolà ha donat ales al conjunt de Gerard López, que ha contestat ràpidament. L’oportunitat més clara ha arribat en un contracop, quan Arnaiz ha desaprofitat un un contra un davant el porter i no ha pogut avançar els blaugranes.

El matx ha mutat i la pilota ha circulat perillosament per les àrees d’ambdós equips. D’aquesta manera, els porters han tingut més protagonisme. En aquest intercanvi d’atacs, el Rayo ha estat més encertat i ha establert el primer i únic gol del partit (min 74). Fins al final, el conjunt de Gerard López ha intentat situar l’empat al marcador amb xuts llunyans de Fali i Arnaiz, però no ha tingut sort i marxa de Madrid sense poder sumar cap punt. Ara, en la següent jornada, els culers intentaran refer-se davant l’Almeria al Miniestadi per escalar llocs a la classificació.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut