Gerard López:

Gerard López: "Preveig un partit duríssim contra l’Albacete”

El tècnic del filial remarca la importància del duel davant els manxecs abans d’acabar l’any

El Barça B rep la visita de l’Albacete al Miniestadi en la 20a jornada de La Liga 123 (20.00h / LaLiga123 TV) aquest dimarts al vespre. El tècnic Gerard López ha explicat les sensacions del seu equip a la prèvia del partit:

Declaracions Gerard López:

“És un partit que preveig duríssim, no només en l’aspecte futbolístic sinó que també en l’aspecte anímic. Un partit important, ens trobem en una situació igual que fa dues setmanes quan vam guanyar a l’Sporting, quan vam caure en places de descens, i tan de bo puguem sortir d’allà amb una victòria”.

“Tenim una situació a la classificació similar, d’un equip que també va pujar aquest estiu passat, que va començar la Lliga malament però que amb l’entrenada del nou entrenador s’està convertint en un equip molt sòlid, i que serà complicat, preveig un partit difícil de guanyar”.

“Si som capaços de guanyar a l’Albacete crec que estarem on tocava estar. Hi ha 4-5 equips que estan amb 22 punts, si som capaços de sumar tres punts pot ser que guanyem 4 o 5 llocs a la classificació i estaríem en una zona mitja-baixa però fora del descens”.

Entrenament i convocatòria el dia del partit

Tal com va passar contra el Real Sporting, el Barça B farà una suau sessió d’entrenament el mateix dia de partit, aquest dimarts, i posteriorment es coneixerà la llista de convocats pel partit del vespre al Miniestadi. Varo, Palencia, Fali i Choco Lozano són baixa per sanció, mentre que Sarsanedas ho és per lesió, tot i que Vitinho, que es va perdre el partit a Cadis, ja s’ha entrenat tota la setmana i podria rebre l’alta mèdica aquest mateix dimarts. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut