Gerard López:

Gerard López: "El Granada té una de les plantilles més potents de la categoria”

El tècnic del filial li dóna importància a enllaçar la segona victòria consecutiva per començar una bona ratxa

El Barça B rep la visita del Granada CF al Miniestadi en la 24a jornada de La Liga 123 (16.00h / LaLiga123 TV) aquest dissabte a la tarda. El tècnic Gerard López ha explicat les sensacions del seu equip a la prèvia del partit:

Declaracions Gerard López:

“Són un equip que ha anat alternant bones èpoques, un punt irregular i no s’ha acabat d’enganxar a les posicions de dalt de tot però està en plena lluita pel play-off”.

“Parlem d’un equip amb experiència, un equip amb qualitat, de les plantilles més potents de la categoria i un gran entrenador. Respecte màxim i consciència que haurem de mostrar la nostra millor versió per guanyar”.

Convocatòria el dia del partit

Tal com va sent habitual els últims partits al Miniestadi, Gerard López ha citat a tota la plantilla aquest dissabte al matí per esmorzar plegats a La Masia i després donarà a conèixer la llista de convocats per dinar plegats i descansar abans del partit. Cucurella i O. Busquets són baixa per sanció, mentre que Sarsanedas, Jose Arnaiz i D. Concha ho són per lesió, a més de Marc Cardona, que s’ha entrenat tota la setmana i podria rebre l’alta mèdica aquest mateix dissabte. D’altra banda, Hongla no podrà jugar contra el seu ex equip, per una clàusula al contracte de cessió que ho impedeix. Finalment, Ballou no té tota la documentació a punt encara per poder debutar.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut