CD Tenerife – Barça B: Sumar a domicili per retallar punts

CD Tenerife – Barça B: Sumar a domicili per retallar punts

20 hores (LaLiga123 TV): Els de Gerard López volen tornar a fer-se forts a fora de casa per sortir de la zona baixa de la taula

Després d’oferir un bon nivell a domicili durant tota la temporada, les últimes jornades han arribat uns resultats negatius per a un filial que mereixia més. És per això que els de Gerard López volen tornar a sumar a fora de casa i, així, retallar punts amb els equips que tenen per sobre a la classificació. El mateix Gerard ho reconeixia a la prèvia: "Serà un partit molt difícil, no ha guanyat ningú al seu camp en tota la temporada. Els dos equips necessitem els punts". El tècnic de Granollers té les novetats a la convocatòria del porter Varo i de Rivera, que pot debutar amb el filial aquesta jornada.

El Tenerife, fort a l’Heliodoro

L’equip que entrena Josep Lluís Martí ocupa l’onzena posició de la taula amb 29 punts, a set de la zona de play-off, que és on a priori hauria d’estar l’equip canari, ja que la temporada passada es va quedar a un pas de pujar a Primera Divisió. El balanç és de set victòries, vuit empats i set derrotes en el que va de temporada, amb 28 gols marcats i 25 de rebuts. A les seves files hi juga un exblaugrana, Paco Montañés. Per contra, el davanter hondureny Choco Lozano tornarà a jugar a l’Heliodoro Rodríguez López, on va marcar 20 gols les últimes dues temporades jugant amb el CD Tenerife. Precisament aquest estadi no coneix la derrota aquest curs, i els de Martí hi basen el seu joc i els seus punts sumats en el que va de Lliga.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut