Tenerife - FC Barcelona B: Triomf solvent en un camp complicat (1-3)

Els blaugranes s’emporten la victòria, construïda en la primera part, d’un estadi inexpugnable després d’un hat-trick de Carles Pérez

El FC Barcelona B ha aconseguit una victòria de prestigi al camp del Tenerife (1-3). Els blaugranes, que ha defensat a la perfecció, han encarrilat el matx de la 23a jornada en la primera meitat amb un gran hat-trick de Carles Pérez. Els següents 45 minuts han confirmat el triomf culer en un estadi inexpugnable, que aquesta temporada no coneixia la victòria forana fins a la visita del Barça B.

Tres gols en 45 minuts

El Tenerife ha portat el pes del matx els  primers minuts, però el Barça B, amb una gran efectivitat, s’ha avançat. Primer, però, Ortolá ha evitat la diana local gràcies a una bona estirada. Els de Gerard López no solament han sabut defensar-se davant el setge local, sinó que en la segona ocasió de gol han transformat l’electrònic. Carles Pérez ha completat una transició on l’última passada ha estat del debutant Rivera (0-1, min. 9). La diana ha fet que els blaugranes tinguessin una mica més desimboltura en el joc posicional i ampliessin distàncies. Carles Pérez, després de driblar el porter, ha situat el 0-2 en el primer quart d’hora, després d’una gran assistència de Lozano (min. 15). La primera titularitat de l’extrem català ha donat vitalitat i amplitud als culers.

Els blaugranes han amortitzat les arribades que han tingut. El Barça B no ha pogut governar el partit amb la pilota fins a l’equador de la primera meitat, moment en què el matx s’ha decantat totalment al seu favor. Un penal fallat pel Tenerife ha estat el preludi del tercer gol barcelonista. Carles Pérez, després d’una jugada individual de quirats, ha certificat el seu hat-trick (0-3, min. 36). Amb 45 minuts per davant els de Gerard López han albirat el triomf, en un camp complicat, que encara no coneixia la victòria visitant (0-3).

Actitud defensiva

Els blaugranes s’ha concentrat en defensar davant les escomeses del Tenerife des dels primers compassos de la segona meitat. La bona actitud en defensa ha evitat que l’equip local entrés en el partit i el Barça B no ha vist perillar el resultat. Tampoc quan el conjunt local ha establert l’1-3 definitiu (min. 77).

D’aquesta manera, els de Gerard López s’han endut un triomf incontestable en un estadi complicat i sumen tres punts necessaris després de trencar una ratxa negativa de quatre partits sense guanyar. El següent partit dels blaugranes serà al Miniestadi davant el Granada.