Barça B – CA Osasuna: Un històric de Primera visita el Mini

Barça B – CA Osasuna: Un històric de Primera visita el Mini

18 hores (LaLiga123 TV): Els de Gerard López intentaran sumar els tres punts contra un Osasuna que vol tornar a ficar-se en places de play-off

Quatre empats consecutius, i cinc partits sense conèixer la derrota. El filial segueix sumant, tot i que sigui pas a pas. L’últim partit al Mini contra el Numància, la victòria es va escapar en l’últim minut, i aquest diumenge els de Gerard López voldran refer-se. La bona noticia de la prèvia és la tornada de R. de Galarreta a una convocatòria, després de rebre l’alta mèdica. Qui no estarà segur són els lesionats Sarsanedas, Marc Cardona, Jose Arnaiz, i O. Busquets. A més, J. Cuenca, Abel Ruiz, Miranda i M. McGuane estan jugant la Ronda Élite amb les seves seleccions sub19.

Un Osasuna sense Oier ni De las Cuevas

L’equip que entrena Diego Martínez ocupa la 11a posició de la taula amb 47 punts, deu punts més que el filial blaugrana i a només a dos punts de les places de play-off. El balanç és de 12 victòries, 11 empats i vuit derrotes en el que va de temporada, amb 33 gols marcats i 26 de rebuts. En el partit de la primera volta a El Sadar, el resultat va ser d’empat a dos, gràcies als gols de Carles Aleñá i David Concha. Diego Martínez ha convocat els següents 19 jugadors pel partit al Miniestadi són: S. Herrera, Manu H., J. Flaño, M. Flaño, Clerc, Unai García, Lillo, Aridane, Fran Mérida, R. Torres, Rober Ibáñez, Borja Lasso, Arzura, Sebas Coris, Lucas Torró, Kike Barja, David, Quique, Xisco.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut