Barça B – CF Reus: Un gol matiner condemna el filial (0-1)

Tot i intentar-ho fins a l’últim moment, els blaugranes no han pogut remuntar una diana aconseguida per Máyor en els minuts inicials del partit

No ha estat el dia del Barça B. Malgrat dominar el joc durant els 90 minuts, els blaugranes no han estat capaços de superar una defensa visitant molt compacta que ha desbaratat totes les oportunitats ofensives culers. El reusenc Máyor ha aconseguit al minut 9 un gol que ha estat definitiu per als interessos barcelonistes. Malgrat la pluja, 2.757 persones s’han acostat a veure el debut de Garcia Pimienta al Miniestadi.

La primera part ha començat amb un Barça que ha dominat a plaer l’esfèric i que al minut 4 ha tingut la primera ocasió claríssima en un xut d’Aleñá que s’ha estavellat al pal. Malgrat el bon inici local, el conjunt reusenc ha aconseguit marcar el primer gol del matx al minut 9 gràcies a una jugada col·lectiva que ha finalitzat Máyor (0-1). Els de Garcia Pimienta no s’han fet enrere i han continuat atacant la porteria visitant buscant un gol que obrís la rocosa defensa del Reus. Però, tot i la insistència barcelonista, la igualada no ha arribat en els primers 45 minuts.

Canvi de xip

Els culers han començat la segona meitat amb els ànims renovats i amb ganes d’empatar. Monchu, molt incisiu per la banda dreta, ha tingut la primera oportunitat al minut 50, però el seu xut l’ha rebutjat Edgar a córner. Instants més tard han estat Aleñá i Palencia els que han tingut una doble ocasió claríssima que no ha acabat en gol de manera inexplicable. La mala fortuna no ha abandonat el conjunt de Garcia Pimienta, que al minut 83 l’ha tinguda en un remat creuat de Marqués que ha sortit fregant el pal de la porteria visitant. L’últim intent del filial blaugrana ha estat per a Ballou en un remat de cap al minut 90 que tampoc ha trobat porteria. Amb un Barça bolcat a l’atac buscant l’empat amb insistència, l’àrbitre ha decidit posar fi al matx, i ha trencat de soca-rel les escomeses blaugrana per salvar un punt.