Barça B – Cádiz CF: Dia per creure en aquest equip

Barça B – Cádiz CF: Dia per creure en aquest equip

12 hores (LaLiga123 TV): Els de Garcia Pimienta saben el que s’hi juguen però confien en les seves possibilitats davant d’un Cadis de play-off

Cada vegada queda menys, però aquesta plantilla no es rendeix. El Barça B rep la visita del Cadis CF al Miniestadi en un dia de passió blaugrana a les instal·lacions: filial, hoquei, Femení i primer equip de futbol juguen al Mini, Palau, Ciutat Esportiva i Camp Nou. Garcia Pimienta ha convocat 18 jugadors amb el juvenil Marqués a la llista tot i les importants baixes d’Aleñá i R. de Galarreta per sanció. A més, també són baixa per lesió Jose Arnaiz, O. Busquets i M. McGuane, aquest últim per una contusió al peu esquerre. Martínez i Varo són baixa per decisió tècnica.

Un Cadis amb tres exblaugranes

L’equip d’Álvaro Cervera visita el Miniestadi després d’aconseguir una gran victòria dilluns al Carranza contra el Saragossa. Aquest triomf els va col·locar en la quarta posició de play-off després de quatre partits sense conèixer la derrota. Cervera ha convocat 18 futbolistes per al partit d’aquest diumenge, en què hi haurà els exblaugranes Perea i Dani Romera, però no Brian Oliván, que ha quedat fora de la llista. Així, Perea i Romera tornaran al Miniestadi, on van jugar com a locals les últimes dues temporades i on van aconseguir l’històric ascens el passat mes de juny. La llista completa és la següent: Cifuentes, Rubén Yáñez, Carpio, Lucas, Servando, Marcos Mauro, Kecojevic, Garrido, Abdullah, Álex, Nico Hidalgo, Aitor, Álvaro García, Eugeni, Perea, Barral, Carrillo i Dani Romera.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut